JOSE Публикувано Април 3, 2011 Публикувано Април 3, 2011 В общи линии ... ме интересуват тези BX8a, защото не съм ги чувал. Ето и линк за тези на които им е интересно за какви монитори става дума. Цитирай
Мартин87 Отговорено Април 4, 2011 Отговорено Април 4, 2011 От 5 месеца имам една идея по-малкия модел (BX5a) и съм доволен. За размерите и цената си, успяват да създадат доста приличен звук. Нямам никакви оплаквания от тях. Това е лично мнение, разбира се. Цитирай
JOSE Отговорено Април 4, 2011 Автор Отговорено Април 4, 2011 Точно това ме интересува лични мнения ... мерси за твоето Цитирай
doc Отговорено Април 5, 2011 Отговорено Април 5, 2011 Преслушвах ги в алмар преди време, когато мислех да си купувам втори чифт монитори. Звучат мудно с твърде много бас, лично на мен не ми звучаха линейни. За тези пари по-добре малките модели KRK, Behringer B3030A или си спести парите и си вземи по-натам yamaha hs80. Цитирай
Recommended Posts