Jump to content
Българският форум за музиканти

JOSE

новаци
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от JOSE

  1. Точно това ме интересува лични мнения ... мерси за твоето
  2. В общи линии ... ме интересуват тези BX8a, защото не съм ги чувал. Ето и линк за тези на които им е интересно за какви монитори става дума.
  3. Недей ... просто не намерих това, което ме интересуваше
  4. Човек, много брутални неща линкваш ... зави ми се свят докато четох ... copy/paste ако имаш нещо конкретно от тая статия предвид ... аз си загубих мисълта на 5 пъти докато се стараех да внимавам - четейки
  5. Мдааа мерси за инфото/идеите. Ще измайсторя нещо и ако се получи ще кача снимки
  6. Идея за висящ трап с размери 10x10x10cm или 15x15x15cm? Висящ - защото единия се пада над вратата от която се влиза в помещението, а другия е съседен и не искам да го правя от пода до земята. И последно ... да не се налага да го правя от изолацията, защото са ми кът листовете Сега като гледам ... останала ми е доста каменна вата, ще умувам как да я употребя нея и да я докарам като цвета на листовете.
  7. @enuffZnuff ... мерси за линковете, тези дифузери честно не разбрах защо ми ги изпращаш ... А темата я четох снощи единственото, което би отговорили на въпроса ми от тази тема е каменната вата, която в случая не е вариант.
  8. Това с пирамидата е яка идея, но с какъв материал? Аз си мислех за същото приложение, само че тип - куб, за да е по-лесно реденето от него нататък ... но пак проблема ми опира до материала.
  9. Здрасти на всички, Трябват ми ъглови елементи за акустично третиране тъй като не ми стига въображението да го измисля по друг начин Ето за това говоря: И по точно, за елементите в ъглите ... За уточнение, имам подобни на тези пана: Гледам, че тези образи тук са ги огъвали ... това си е решение, но какво да измисля в ъглите на стаята където се срещат 3 пана Някой да има свежи идеи откъде мога да си взема такива без да чакам 3 седмици за доставка от Европата/Англия или някакво друго решение? Мерси предварително.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.