Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

Май лампи им викат.

То хубаво, ще си купи лампи за 100лв., ами как ще си включи китарата към тях човека? :P

Иначе пак подчертавам неприазма си към Digitech Death Metal. Мисля, че по-тежките педали на Boss примерно ще свършат работа (то работата опира много и до вкус де). Аз съм ползвал S-Amp by Nikifena, и имаше предостатъчно гейн. A ако имаш усилвател с добър мръсен канал, никакъв дисторшън педал не ти трябва, най-много някакъв буустър.

Редактирано от Mairomaster
Отговорено

Ми някъде в някоя тема пак за дисторшън педали (не си спомням коя, не намерих мнението тук) някой спомена MXR m116 и е пълна резачка. Обаче никога няма да тръгна да събирам толкова пари за ефект, при положение че съм некадърен и всичко останало ми е нисък клас. :lol:

Отговорено

А какво ти е останалото оборудване? И какво искаш да свириш?

Малко май го обърнахме на офтопик, ама той човека пуснал темата, като чели си свърши работата.

Отговорено

Е аз не съм тръгнал сериозно да си купувам ефект, просто информативно попитах. Иначе само кубе имам с което си свиря в нас и то е Фендър Фронтмен 15 ватово. Иначе китарата ми е в подписа т.е. BC Rich Warlock най-нисък клас. Иначе не знам какво точно искам да свиря, аз още не съм се насочил към нещо конкретно, но просто се кефя на супер-брутални рифове и т.н.

Отговорено

Преди време имах този вокс

, но след една вечер в бара видях, че не ми върши работа. Оцветява ми тона по странен начин, иначе е здрава резачка. И в крайна сметка го размених за S-AMP на Nikifena и сега си имам чудесен тон. :)
  • 3 weeks later...
Отговорено

Най-доброто решение към което ще се върнеш след време си е комбо с 3 канала (клийн, крънч (овердрайв) и хай ген (дисторшън).

има си кубета на различни марки които си носят характерен тон за определеният от теб стил музика:)

А като допълнителен педал: Уа, тунер, дилей