ste1977 Отговорено Април 3, 2011 Отговорено Април 3, 2011 Тони,това,че разпозна тонът като "стратокастърски" е голям комплимент за китарата ми,която е Фактор (страт копие,) и мисля,че сега може да се намери за 80-100 лв.Друг е въпросът,че като си купя Фендер (щото рано или късно ще си купя),ще опаковам китарката и ще я върна в Китай с бележка "Съсипахте ми кариерата!" А свиренето ми в действителност не е добро и мисля,че без учител трудно ще излезе нещо.Като започнах да се занимавам "сериозно" (преди година и половина) виждах 2-3 проблема. Сега са около 10 000.Определено имам нужда от професионална помощ и насоки.И много,ама много свирене.Добре,че съм още млад,та имам време да се уча. Не искам да умра,преди да съм се накефил на себе си. Браво бе хора, то в таз и тема голямо шоу Цитирай
asparuh75 Отговорено Април 3, 2011 Автор Отговорено Април 3, 2011 Здравейте днес имах няколко часа на разположение да помисля за соло на мелодичната част и малко още си поиграх с баса и миксирането.Изненадан съм приятно от резултата и просто няма как да не ви пусна 22-те секунди от труда ми днеска.И това ще е и главния мотив на песента "What stay for Love" ,когато я сглобим с GRAND FUnK VARNA. Eстествено че на живо няма да звучи толкова симфонично ,защото сме само китара,бас и барабани,но идейната линия на солото ще е такава. Соло "Wath stay for Love" Очаквам мнения и оценки Цитирай
asparuh75 Отговорено Май 1, 2011 Автор Отговорено Май 1, 2011 (Редактирано) И още един трак от мойте ако ви се солира Ей го рока Моя "поглед",с видео само че реших да заснема баспартията Тука й Рока Редактирано Май 1, 2011 от asparuh75 Цитирай
Tozi Отговорено Май 12, 2011 Отговорено Май 12, 2011 Шреда е голяма работа. Каквито и глупости да изсвириш щом има яко дисторшън и (д)ефекти номера минава. дефект 1 Цитирай
kirilsat Отговорено Май 31, 2011 Отговорено Май 31, 2011 Най-накрая се престраших и се пробвах.... То това ми е първата жица! Колко се е получило, даже си нямам и на идея?! 2 Цитирай
bateivo123 Отговорено Юни 1, 2011 Отговорено Юни 1, 2011 Най-накрая се престраших и се пробвах.... То това ми е първата жица! Колко се е получило, даже си нямам и на идея?! Евала Кире, ако продалжиш в същия дух и като се прибереш от почивката имаш голяма почерпка от мен. Цитирай
RockoBG Отговорено Юни 2, 2011 Отговорено Юни 2, 2011 малко вандалски ама от сърце. Пълен хаотик - ама парчето кефи 1 Цитирай
Telerig Отговорено Юни 2, 2011 Отговорено Юни 2, 2011 Я каква здрава хава се е заформила тука . Поздравления за всички участници, купона тече с пълна сила! Цитирай
ZVER0 Отговорено Юни 5, 2011 Отговорено Юни 5, 2011 (Редактирано) Много добре сте разцепили всичките Рещих и аз да се включа, малко грубичко ама от какво да се прави : Редактирано Юни 5, 2011 от ZVER0 Цитирай
Recommended Posts