asparuh75 Публикувано Март 29, 2011 Публикувано Март 29, 2011 (Редактирано) Некъв хард за жица.Малко може да съм прекалил с китарите ама квото таквоз моето:тукаа и за джемене:тук Редактирано Март 29, 2011 от asparuh75 3 Цитирай
ste1977 Отговорено Март 29, 2011 Отговорено Март 29, 2011 Аз мога да добавя , към темата само положителни гласове няма как да джемна на баса,защото линията е перфектна ... Поздрави Цитирай
zwero Отговорено Март 30, 2011 Отговорено Март 30, 2011 Хубава жица. От седмица не бях бутвал китара, но се престраших да ударя едно солце с новата елка. 2 Цитирай
asparuh75 Отговорено Март 30, 2011 Автор Отговорено Март 30, 2011 Мнооооого мноооого яко си я треснал ,направо дзверски дет са вика...Поклон: Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Март 30, 2011 Отговорено Март 30, 2011 а може ли да качиш дръмлес трак,да пробвам и аз,колега Цитирай
asparuh75 Отговорено Март 30, 2011 Автор Отговорено Март 30, 2011 (Редактирано) а може ли да качиш дръмлес трак,да пробвам и аз,колега Прости ми невежеството,да махна нацяло барабаните ли означава.Мога да го направя,само ми пиши с кои инструменти го искаш (бас,2 китари,клавир,соло) Само едно инфо ако ще ги слагаш с програма темпото е 190 Редактирано Март 30, 2011 от asparuh75 Цитирай
arebegai Отговорено Март 31, 2011 Отговорено Март 31, 2011 My link :hysterical : Лоша свирня - весел форум.Надявам се и вас да ви развесели. 4 Цитирай
asparuh75 Отговорено Март 31, 2011 Автор Отговорено Март 31, 2011 Браво.Кеф ми е ,че двама от обичайните заподозрени джемари във форума се включиха.Да не говорим че arebegai даже в нечовешко време (5 и нещо суртинта),се е занимавал да пуска линка.Благодаря за отделеното внимание. p.s. И си е добро изсвирването,особено накрая като се пробва да запалиш струните Цитирай
TONY Отговорено Април 2, 2011 Отговорено Април 2, 2011 Много ми хареса бекинг трака. Вчера го чух, днес сутринта един път го превъртях да загрея и на вторият път ударих записващият бутон. Демек пълна импровизация. Ето моят опит, даже го кръстих "Утринна роса" Mornnig Dew Браво, добре сте се справили. Предлагам да си направим и анализ на опитите. Техника, звук, оригиналност на импровизацията, има ли моменти на досада. Подреждам - Дзевро, Аребегай, Аспарух75. Траковете на Дзверо и Аребегай, почти ме кефят еднакво. Дзверо е с най-добрата и улегнала техника на свирене. Препоръка - търси по-ясен тон, на моменти има малко досада (съвсем малко е, ако я пребориш си цар) Тона на аребегай по-ме кефи, определено е стратокастерски. Мислиш оригинално, но малко стурктурирано върви мисълта ти ( първа тема, втора тема...). Може би малко повече месо трябва да вкараш в звукът си ( демек гейн), но може би не - просто на мен би ми харесало с повече гейн( конкретно за този бекинг, заради ритъм, китарата, ако ти си я беше прави, щеше да е друга звуковата картина). Със страт и сингли, ми е ясно, че не звучи като махагони и хъмове. Техниката ти върви добре, знам че преди няколко години започваше. Давай напред! Аспарух - много готин бекинг. Има накъде да развиваш горните неща. Препоръка - намали употребата на това (автоматично или не) уа-уа. Нали не искаш да ставаш Кърк Хамет 2? Мойто си го чух няколко пъти и си знам кусурите, но няма да е лошо да чуя мнения и препоръки. Може и с голямата тесла. Цитирай
asparuh75 Отговорено Април 2, 2011 Автор Отговорено Април 2, 2011 Най много се кефя че за 4-5 часа ,което включва времето от идването на идеята за тази композиция и записването на трака за джем ,миксирането и и накрая да друсна някакво соло,и после такъв интерес от добри инструменталисти,няма по добра награда за мен.Аз лично нямах време даже да си измисля какво да свиря,а пък и не съм с такава техника на свирене като вас тримата,но много се кефя че ви е направил впечетление трака.Снощи имахме свирня във Варненски клуб и това беше една от 3-те ни нови неща който свирим с GRAND FUnK VARNA.Песента се казва "What stay for Love". Само малко,не съм съгласен да се прави класация на участниците ,защото идеята на джема е всеки да се изкефи и да тресне както може,но приемам че това е твоята подредба. Изпълнението ти е брилянтно,според мен.Ако владеех така китарата като теб щях да правя чудеса с идеите които,се случва да ме будят посреднощ и да ги драскам на петолинието за да ги сглобя през деня,но уви. 1 Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Април 2, 2011 Отговорено Април 2, 2011 Прости ми невежеството,да махна нацяло барабаните ли означава.Мога да го направя,само ми пиши с кои инструменти го искаш (бас,2 китари,клавир,соло) Само едно инфо ако ще ги слагаш с програма темпото е 190 да,махни само барабаните Цитирай
arebegai Отговорено Април 2, 2011 Отговорено Април 2, 2011 Тони,това,че разпозна тонът като "стратокастърски" е голям комплимент за китарата ми,която е Фактор (страт копие,) и мисля,че сега може да се намери за 80-100 лв.Друг е въпросът,че като си купя Фендер (щото рано или късно ще си купя),ще опаковам китарката и ще я върна в Китай с бележка "Съсипахте ми кариерата!" А свиренето ми в действителност не е добро и мисля,че без учител трудно ще излезе нещо.Като започнах да се занимавам "сериозно" (преди година и половина) виждах 2-3 проблема. Сега са около 10 000.Определено имам нужда от професионална помощ и насоки.И много,ама много свирене.Добре,че съм още млад,та имам време да се уча. Не искам да умра,преди да съм се накефил на себе си. 1 Цитирай
asparuh75 Отговорено Април 2, 2011 Автор Отговорено Април 2, 2011 EX-FLAMES заповядай Трака без тъпан и соло Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Април 2, 2011 Отговорено Април 2, 2011 Мерси !!! Тия дни,като се поосвободя,ще направя нещо Поздрави Дидо Цитирай
Recommended Posts