Jump to content
Българският форум за музиканти

Peavy Viper 15/30


Dankata0071

Recommended Posts

виж последния линк който ти дадох там се продава на половин цена в софия е човека

 

В момента нямам възможност. Трябва ми да знам попринцип мисля след 1-2 месеца като си продам стария амп да си взема такъв. Пък и не искам 2ра употреба амп..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 months later...

Не знам дали някой е забелязал, но от няколко дни Vypyr 30 се предлага в Томан на супер приятната цена от 179 евро - който е мераклия да налазва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Sambora .... KORG е светещата реклама над магазина на Музикален Център Икономов 1 (първия в София) ... вече са 3. Този, който споменаваш, в Скай центъра и зад Bulbank на Тодор Александров (граничи с оня другия дето вече може да се споменава) :girl_witch:

 

Герги

 

П.П. Данка питай eL_NinYo той ще ти даде допълнително инфо

Редактирано от Георги Тотев
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Намира се на "Лавале" № 8,наистина е скоро отворен, и има това което търсиш,но цени не съм гледал,щото купувах кабинет "Маршал".Без да го хваля,но за отворен магазин наскоро има страшно много неща.За нас старите това си е наистина сбъднат сън. :girl_witch:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.