ocean4ever Публикувано Март 24, 2011 Публикувано Март 24, 2011 Днеска си купих струни за китарата ми- Stagg Homemade Classical Guitar обаче се оказаха всички метални а на китарата са ми три найлонови и три метални а ми е скъсана само 4-та струна.Дали може да сложа 6 метални на та кава китара? това е китарата Цитирай
Георги Тотев Отговорено Март 24, 2011 Отговорено Март 24, 2011 Ако не искаш да я прецакаш послушай колегите! Цитирай
ocean4ever Отговорено Март 24, 2011 Автор Отговорено Март 24, 2011 Щото аз сега си сложих само първите три метални а оставих найлоновите да си стоят... Цитирай
Георги Тотев Отговорено Март 24, 2011 Отговорено Март 24, 2011 Ъм, кои три метални си сложил! И кой те е подкукоросал да го правиш или на собствена глава си решил да си изметнеш грифа? Цитирай
ocean4ever Отговорено Март 24, 2011 Автор Отговорено Март 24, 2011 6-та 5-та и 4-та, ми скъса се 4-та и реших да си взема нови ама не разбирам много, да махам ли?, смисъл ще ми стане ли нещо на грифа? Цитирай
Георги Тотев Отговорено Март 24, 2011 Отговорено Март 24, 2011 (Редактирано) Махай ги! И следващия път като си купуваш струни споменавай изрично найлонови! Тези който си купил са или за акустична (тип уестърн) или за електричаска и са целите от метал. Тези дето си махнал са с найлонова сирцевина и метална намотка и оказват по малко напрежение на грифа! Тези дето си сложил сега го натоварват повече и могат да нанесат непоправими последици! С топченца ли са накрая? Че малко може и на изуст да говоря! Редактирано Март 24, 2011 от Георги Тотев Цитирай
ocean4ever Отговорено Март 24, 2011 Автор Отговорено Март 24, 2011 Махай ги! И следващия път като си купуваш струни споменавай изрично найлонови! Тези който си купил са или за акустична (тип уестърн) или за електричаска и са целите от метал. Тези дето си махнал са с найлонова сирцевина и метална намотка и оказват по малко напрежение на грифа! Тези дето си сложил сега го натоварват повече и могат да нанесат непоправими последици! С топченца ли са накрая? Че малко може и на изуст да говоря! да с едни кръгли накрая ама наистина са със метална сърцевина Цитирай
Георги Тотев Отговорено Март 24, 2011 Отговорено Март 24, 2011 (Редактирано) Сваляй ги и утре отивай и си купувай найлонови! Доста време ли е седяла китарата с тези струни? Ако не е много е добре, ама ако я оставиш с тях ... не ми се мисли ... но китарата си твоя, както и решението Редактирано Март 24, 2011 от Георги Тотев Цитирай
ocean4ever Отговорено Март 24, 2011 Автор Отговорено Март 24, 2011 Сваляй ги и утре отивай и си купувай найлонови! Доста време ли е седяла китарата с тези струни? Ако не е много е добре, ама ако я оставиш с тях ... не ми се мисли ... но китарата си твоя, както и решението Стоя с тях някъде 1 час? Цитирай
Георги Тотев Отговорено Март 24, 2011 Отговорено Март 24, 2011 (Редактирано) Ми вече ти се изясни картинката, ако има нещо на лични, защото усещам, че темата скоро време ще бъде затворена! Редактирано Март 24, 2011 от Георги Тотев Цитирай
Recommended Posts