XeRo Публикувано Март 24, 2011 Публикувано Март 24, 2011 Здравейте, тук можете да чуете 1-вото ни авторско парче на групата: Forever - Back Again Facebook: Fan page Надява ме се че песента ще ви допадне Приятен ден на всички. Цитирай
Huk40 Отговорено Март 25, 2011 Отговорено Март 25, 2011 Браво,хубава поп песничка.Като препоръки:много са ми силни китарите,гласовете са по-ясни и силни на куплетите отколкото на припева,а трабва да е обратното(все едно припевите са записвани с евтин микрофон) и накрая намалете бек вокалите.Мое,крайно лаишко мнение. Цитирай
emo_tion1 Отговорено Март 25, 2011 Отговорено Март 25, 2011 Ако не бяхте писали тука никога нямаше да позная, че това е Бг банда Има надежда за Бг попа Цитирай
мегатон Отговорено Март 25, 2011 Отговорено Март 25, 2011 (Редактирано) И песента и изпълнрнието ми допадна,ще има ли нещо на български? ......... ......за да има български поп, и рок........... Редактирано Март 25, 2011 от мегатон Цитирай
XeRo Отговорено Март 26, 2011 Автор Отговорено Март 26, 2011 Браво,хубава поп песничка.Като препоръки:много са ми силни китарите,гласовете са по-ясни и силни на куплетите отколкото на припева,а трабва да е обратното(все едно припевите са записвани с евтин микрофон) и накрая намалете бек вокалите.Мое,крайно лаишко мнение. Благодаря ти много за критиката, не сме уцелили може би точния баланс все още и от там идва проблема. мегатон, да ще има правим още проекти, само време да има. Благодаря на всички и нека музиката да е с вас ! Цитирай
Dan Отговорено Март 27, 2011 Отговорено Март 27, 2011 Имам малко забележки към вокала, иначе много добре се е получила песничката. Цитирай
Huk40 Отговорено Март 29, 2011 Отговорено Март 29, 2011 Имам малко забележки към вокала, иначе много добре се е получила песничката. И към двата вокала са,но са малки и на малко места.Не е болка за умирачка,ако обаче ще се пуска по телевизията трябва да се оправят,все пак е студиен запис! Цитирай
Recommended Posts