Jump to content
Българският форум за музиканти

dragomanski

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

dragomanski's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Да така е, идеята ми беше да кажа на Мишон че проблема не е в компютъра му или кабели просто това си е този микрофон!
  2. Сетих се да спомена че не всички usb микрофони са толкова зле например аз имам освен този берингер и един samson който такъв проблем няма, ето линк : http://www.samsontech.com/samson/products/microphones/usb-microphones/c01u/
  3. проблема не е в плъгинси или неща свързани с компютъра, микрофона вади МНОГО слаб сигнал и ако усилваш след него с какъвто и да е плъгинс се усилва и шума и резултата е отчайващ все едо на микрофон от 5 лева.
  4. Здравейте, ИМАМ този микрофон и мисля че мога да споделя с вас положението при мен така можем да си бъдем от полза а нали именно това е смисъла на тези форуми! C-1U е изключително нечувствителен микрофон, изхода му дори при поставено усилване на 100% е МНОГО слаб тих или наречете го както искате. Лично аз се втрещих отначалото както и колегата Мишон и няма как да е иначе.Даже се бях юрнал да го връщам в магазина, но отговора е за толкова пари толкова. Та хора това е положението с този микрофон толкова! За да го ползвам изобщо правя следното:говоря (понеже за говор ми трябва на диктор) на 2 сантиметра пред него. Знам че е безкрайно непрофесионално и ще кажете че това е абсурдно но това е единствения начин да ползвате този микрофон, иначе нивото на звука е толкова тихо че съотношението на шума вече прави записа неизползваем. Мишон съжалявам брат и аз съм на същия хал, ако начина по който аз го ползвам не ти харесва начина е да го продадеш на някой за 40 лева примерно и да си купиш USB микрофон но за поне 200-250 лева.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.