Jump to content
Българският форум за музиканти

Мишон

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    синтезатор

Мишон's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Преди няколко дни си купих USB кондензаторния микрофон C-1U , на BEHRINGER. За голямо мое разочарование , не можах да го "подкарам" . В описанието пише , че когато е налично така нареченото фантомно захранване , трябва да светне синият светодиод , който се вижда на предната страна на микрофона. Вместо това , свети зелено.По принцип , фантомното напрежение за кондензаторни микрофони е от порядъка на 32-52 Волта , а на USB-конектора на компютъра излизат само 5 Волта... с две думи - нивото от микрофона е МНОГО ниско и на практика не ми върши работа. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и може ли да ми даде съвет какво да правя с този микрофон ?
  2. Благодаря за линка !
  3. Ами сложи такава батерия каквато е била оригиналната. Ако на нея не пише напрежението, то поне има написан модел. А по модела можеш да видиш на какво напрежение е тя. Не експериментирай наслуки за да си нямаш по-големи проблеми Заблуди ме една немска публикация относно напрежението на батерията . Сега вече знам със сигурност модела на батерията - CR2032 , която е 3-волтова.... и пак съм на изходна позиция , защото аз точно такава съм сложил , но хайванчето ми пише на дисплея че батерията му била слаба и не иска да "зацепи" .
  4. Уви , и това не помогна !? Остава ми съмнението относно напрежението на батерията : - дали не трябва да е 6V. ??? , 'щото съм сложил 3-волтова ? ...
  5. Не е акумулатор ,а батерия , при това с пълен капацитет (измерена преди поставянето) . Опитвах и номера с включването и изчакването (цяло денонощие стоя включено хайванчето ) - без резултат ... Това с ресетването е идея !!! За съжаление нямам никаква документация и понятие си нямам как ли ще стане това Ако някой знае - помогнете , моля !
  6. Как се прави това ?
  7. Имам синтезатор KORG M1.Поради отсъствие от страната , не бях го включвал 7-8 месеца.Наскоро се завърнах у дома и когато го включих , на екрана се появи съобщение "Battery low (Internal)". Подмених батерията , но без резултат .Дори измерих батерията , която свалих - оказа се здрава и читава. Лошото е , че инструментът си "изгуби ума" и сега си стои безмълвен . Може ли някой да ми каже как да му възвърна паметта (настройките). Едно сервизно описание (мисля) много би ме улеснило . Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем , моля - пишете ми ! Предварително благодаря !
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.