Jump to content
Българският форум за музиканти

BradataN

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от BradataN

  1. Може би тези модели ще ти свършат работа,но трябва да ползваш трилентов кросовер,а и колонките са скъпички!!! http://www.biema.com/html/product/speaker/q.htm#q1-lapower Довери се на Mark B!Много е наясно с нещата .
  2. Мониторите зад тях им трябват,защото ако не се чуват самите те добре не им върви солирането,а и ако са пред естакадата с колони след 2 часа няма да знаят какво свирят т.е. ще са оглушели.
  3. Точно така е!!!За ромските оркестри важи правилото-Колкото по силно толкова по добре,както и -Да има повече колони пък квото ще!Запомни,че кларинета трябва да "кърти" главите на слушателите!
  4. И аз се опитвам да свиря на кавал от PVC тръба !Доста сполучлив стана и ефтин.
  5. За начало може да започнеш с по ефтин кавал(продават се като сувенири).Не са добри,но за начинаещ стават.След време ако напреднеш ще е добре да си поръчаш при майстор.В етнографски комплекс "Етъра" в Габрово ще намериш добри кавали за начало.Искай "ре" кавал.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.