Jump to content
Българският форум за музиканти

koliohelloweem

новаци
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от koliohelloweem

  1. Preibanez много си прав за спирта,естествено,че причинява корозия.
  2. Ей,забрвих ,ама има и още една система също бая ефикасна.Може някой и да я е упоменал вече.Има едни таблетки за почистване на зъбни протези COREGA и още няколко вида пак за бсъщата цел,има ги в аптеките и струват стотиНки.Та разтваряте 4-5 в подходящ съд и оставятв струните хлабаво навити за една нощ или малко повече и еФекта е ЕФЕКТ!!!! иМАТЕ ЧИСТО НОВИ СТРУНИ!
  3. Колеги,за съдомиялната съм абсолютно ,абсолютно съгласен!Това бай да уей съвсем случайно го открих,след като ми направи впечатление,че чиниите след десето-петнайсто пускане им се измиват и шарките!!!Няма ташак!И от тогава си ползвам три комплекта,като двата винаги са били в машината и са ама като нови новенички,даже само когато ги пипаш звука им е друг,а третите са на баса.Имам и още едни,които ми стоят на другия бас и за които хич не се грижа,ама той е само за в къщи тренировъчен.Така,че смело в съдомиялната и то на най-силната програма.И естествено добро сушене.Аз ги суша като включа котлона за около 30 сек да се позагрее ,така че да не може да се пипа с ръка много много и ги оставям отгоре.А за оцета,олиото и зехтина не знам какво правят,ама освен за салатката,както казахте вече май нямат друго приложение в музиката.А,да забравих да спомена,че котлона трябва да не е залят с олио и манджа,защото то се изпарява и всичко отива на вятъра!Успех!!
  4. Именно с перото няма особена динамика,може би си имал предвид атака,но пък да по-отчетливи са.Обаче и за това има лесно пускаш си маникюри и си окей.
  5. Тони ,не чалгаджийката,не е и Тони Димитрова,а Тони естрадната певица(късо подстригана и с голям луфт между двата големи зъба) прави една песен,която не е нейна и се казва "Нека ден поне" или нещо такова май беше,та от много време търся оригинала.Моля ,който знае на кого е да драсне едно лично съобщение.Благодаря на всички.
  6. Ами аз пък искам да кажа,че в Букурещ свирихме на една сцена с Дисмембър,които бяха хедлайнери и нямаше никаква разлика в звука нито като ниво,нито като качество.Просто мамалигите си свършиха работата перфектно и ни направиха чудесен звук,както на нас,така и на Дисмембър.Което някак ме навежда на мисълта,че това си е изцяло наш комплекс да не би някакви пикльовци от гъза на индийския слон да засенчат мега звездите.А за потвърждение на думите ми ,ако искате вижте сайта Metalhead.ro
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.