Jump to content
Българският форум за музиканти

jazzy_music

новаци
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    pevica

Contact Methods

  • ICQ
    258029037

jazzy_music's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Много си прав!Но все пак си мисля, че тоталното себераздаване и високите изисквания на човек към това, което прави го водят до още страхове. Защото си мислиш- дал съм всичко от себе си, а ако не стане?И това те парализира и правиш грешки. И аз не знам каква е рецептата защото от сравнително скоро се занимавам с музика, но ми се иска да преодолея това притеснение и изпотяване на дланите, и вибрато в гласа на всяко прослушване с нова банда. Може би е въпрос на рутита.А някои музиканти, които познавам със стаж казват, че ако това усещане изчезне, вече трябва да слизаш от стцената. Това, което мога да кажа на всички певци,музиканти и въобще хора на изкуството е, че нещата както знаем всички не са леки.И ако изпаднете в момент на отчаяние и се запитате "какво правя и къде съм тръгнал?", задайте си веднага след това въпроса "А мога ли без да го правя?" Това е, което ме е спасявало винаги в трудните моменти, защото отговора винаги е бил само един-НЕ МОГА.Сигурна съм, че и при вас ще е така!! УСПЕХ НА ВСИЧКИ И ПИШЕТЕ, АКО ИСКАТЕ!
  2. jazzy_music

    Репертоар

    ЗДРАСТИ!За репертоара-какво да ти кажа.Той общо взето си е един и същи.Аз едва ли имам повече опит от теб,просто мои приятели работят вече доста време в тази област и знам, че песни като beatles i abba са задължителни- публиката си ги обича и си ги иска.Малко евъргриини,джаз стандарти, рок- Елвис, българска музика-задължително, ако ще бачкаш в България и една серия си направи с твои/ ваши любими парчета, но моя съвет е, ако си в началото на певческата си кариере не се мятай на трудни парчета. Всички в началото правим тази грешка и после умираме на 10-тото парче.По - добре изпей 25 по- леки в удобна за теб тоналност и си направи кефа да ги шашнеш с още 5 яки.Това е от мен.Надявам се да съм ти била от полза.УСПЕХ!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.