Jump to content
Българският форум за музиканти

Охрид

новаци
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Кларинет

Охрид's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Охрид

    Mtrax

    Има ли я някаде Free тази програмка ? Ако някой може да помогне , ще бъда много благодарен (бири,бонбони итн ). Или ако имате нещо подобно в предвид пишете. Важно е програмата да има slow down. БЛАГОДАРЯ.
  2. Пиши на naum7@yahoo.com ще се разерем. Поздрав.
  3. Трябва ми нещо за кларинет, може история или за някой автор който да е писал нещо повече за този инструмент. Благодаря много.
  4. Дали Сибиелиус или Финале могат да превръщат партитури в щимове??? Ако някой знае как да драсне 2-3 реда ако има желание. Благодаря.
  5. Търся цялата опера, ако някои може да ми каже каде мога да я намеря ще е много добре. Само не ми пращайте линкове за нови щимове и партитури щото струват много. Ако някой познава някоя провинциялна опера да пише.Благодаря ви.
  6. Ми натискаш снимката на Джони Уилямс ( то под нея пише името му) иначе в раздел Банда са оркестровите партитури. има страшно много има и много хубави неща. Много благодаря на CyberGene за този адрес ако някой знае още подобни адреси - много бих се радвал аз знам един който е за руски партитури www.partita.ru мисля, че беше така. Има от класика до комунистически маршове и песни За този руски сайт нямам думи. Само ще кажа че са уникалки братушките, свършили са си работата много добре. А във връзка с сайта за филмовата музика и нотите на Джон Уилямс незнам какво да кажа щото нищо немога да намеря. Като отворя този линк излизат някакви испански глупости, а в левият ъгъл пише за някакви есета. Няма никаква снимка на маестрото, така че няма каде да натисна. Ако някой успял да го отвори, ще го помоля да ми покаже лично. Може да оставя и скайп и да ми обясни, просто немога да намера никакви ноти,щимове или партитури или каквито и да било други подобни неща. Ако някои има време и желание да помогне, ще съм благодарен. Може и да пийнеме по нещо.
  7. Понеже този линк е на испански, моля ви някой да каже каде са тези ноти на джон уилямс, защото немога да намеря нищо. А може ли да се смени езика в саита ?
  8. Благодаря ти много. Има доста интересни неща в този сайт.
  9. Някои може ли да ми каже от каде мога да дръпна Сибелиус или някоя подобна програмка? Ако някой знае направо пишете линка Благодаря ви. Иначе форума е много добър.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.