Jump to content
Българският форум за музиканти

herz07

Members
  • Мнения

    130
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от herz07

  1. Браво,бе! Суперско измислено и изсвирено,модерна история.Ако приемаш забележки - вокалът е много,много сух за такъв саунд,определено му трябва хубав ефект,който да го разлее в инструментала ,дори аз бих екпериментирал  да го променя с няколко ефекта,за да не е толкова монотонен.Определено много ми хареса и очаквам да чуя повече неща,както и за авторите.Поздрави!

  2. Да,Данчо това е поредното котило от тази бърлога  :)  Две от момчетата са от Тутракан,едното от Главиница,а останалите от Силистра,пътуват 120 км всяка седмица,за да свирят  и репетират , как няма да помагаш?

    • Like 2
  3. Hillbilly ,прав си за брума,неопитни са още ,това им е първата банда и свирят от пет месеца,но в петък им взехме един Гибсън и един Стратокастер,надявам се да решим проблема  :) ,че наистина с китари за 100 лв е трудно,макар,че ампа е Меса  Марк 4 .Благодарим за куража,пичове ! Знам,че още много имат да работят,но друго си е хора като вас да ударят едно рамо в началото за момчета между 13 - 16 години!

  4. Аз като непряк участник в проекта мога само да благодаря на съфорумците Jim,който изсвири хармониката и на Вяра Иванова,която написа текста ,на Тонто за записа и на Борето от "Мюзик дивижън" за терена и търпението! Можеше да стане и по-добре,но толкова са ни силите засега.По-важното е,че от форума има полза за всички музиканти и можем да си помагаме един на друг в името на рокендрола,нека не пренебрегваме този сайт,защото е полезен и ние го усетихме! Поздрави на всички!

    • Like 1
  5. щом миналата седмица си купиха нови китари се надявам да са сериозни и да се стараят,за алкохола им е още рано ,все пак 6-ти клас,а английския наистина ще го изгладим,обещаваме! А клипчето си го правиха те,по-точно барабаниста,ще предам похвалите! Поздрави на всички!!!!!!!!

    • Like 1
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.