Jump to content
Българският форум за музиканти

ukeil

Members
  • Мнения

    116
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от ukeil

  1. Здравейте!Искам съвет дали ще е изгодно да направя следното:разполагам сега с едно кубенце Fender 15g frontman и процесор behringer v amp 2.Мился си дали ще е удачно да продам тези неща и да си взема ей това: http://www.marshallamps.com/product.asp?productCode=MG50DFX

    Имам в предвид ,че ще остана само с това-китара и това кубе...дали ще ми е достатачно...стилова ориентация-рок-лед зепелин,пърпъл,рейнбоу

    и метал- най-вече траш.

    Нека дадат мнения само хора ,който имат някакъв опит и познания по този въпрос!Благодаря!

  2. Aми да :) и попринцип ми се криви звука от самото кубе защото е слабо и като се увеличи повече... и става неприятно за свирене,искам по плътен да е звука да няма толко пръщене..и предполагам че е от това защото когато свиря тихо е добър.. а другия проблем е че барабаните ме заглушават мен...повече мощност трябва...

  3. Здравейте!В момента разполагам с процесор Behringer v amp 2 и едно 15 вата Fender frontman 15g...искам по силен звук.Музиката която свиря като стил е Thrash и Rock ... Metallica,Testament...Rainbow,Purple,Whitesnake... Бюджет...за съжаление не много...300 лв... Моля за идеи...да взимам стар усилвател и да си правя колона...или пък някакво кубе?Мерси на всички отзовали се! :)

  4. Здравейте!може ли да ми обясните как след като отвориш вст инструментс ездръмър да кажеме в cubase или други такива програми ,се редят желаните барабани?Че се опитвах а нещо не става да излезе звук като пусна play на cubase.Мерси на всички!

  5. мисля,че няма да е и зле да я занесеш на някои дето разбира,защото флойда трябва да е в то4но определена позиция за да не ти разтройва...и следващия пат като сменяш..или една по една или мушкаш нещо в дупката на под флойда което да го държи както си е :) (как го обясних само.. :) )

  6. добре бе хора не съм в тая свера не разбирам..помолиха ме и не знаех какво да правя и те..питам ви ..ама в тоя форум само това знаят тарси в нета...нали е за това да си помагаме...не знам какво толко ще стане ако напишеш едно име на програма..но съсигурностъ ще ти е полесно отколкото да напишеш как трябва да се тарси как сме мързели и още много такива...се пак наистина едно благорадря за отговорите!

  7. извинявайте ако не съм формулирал нещо как трябва ама не съм запознат с барабаните :) просто иксам да питам за един приятел...някакви програми ако знаете които да ти показват как се свирят барабаните на дадена песен(нещо като guitar rig)мерси на всички отзовали се! :)

  8. моя пък е бая тежичък...всеки който го е хващал ми го е казвал... :) затова написах с голямо НО,че трябва да се гледа много,защото сред ментетата от 500 лв. има и такива който стойността им е повечко :)

  9. Аз имам Jackson JS30Dinky с фолйд.Китарата си е много добра,НО при покупка на китара установих,че в действителност трябва много да гледаш...защото аз съм късметлия, че уцелих с тази китара,но не вскички са качествени...затова отиваш и слушаш, оглеждаш...всичко което се сетиш правиш и тогава купуваш :cheers2: успех!

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.