Jump to content
Българският форум за музиканти

ostoyanov

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

ostoyanov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Само Фендер Стратокастер!!!!!
  2. Тези наистина добре правени таблатури са вкарвани на ръка и не са импортове. За съжаление, не всички таблатури са такива. Грешната пръстовка не във всички случаи е неудобна. Това не и пречи да е грешна. Гледах таблатура на Слейър и според GuitarPro хората трябваше да се разкарват по грифа, което не беше чак толкова неудобно и спокойно можеше да се изсвири, но цялата хава всъщност се свири в една поциция без никакво мърдане нагоре-надолу. Много сте прави. Вчера, свирейни си солото на Лет Ит Би-по ноти, горе долу става, забелязах, че таблатурата му е във втората половина е тотално погрешна (нотите са верни) - хвърля те на 12,13 и 14 позиция на 1 и 2 струна, вместо същите ноти между 5 и 7 прагче, както е по нотите. Затова сте прави, че винаги трябва да се проверява таблатурата по нотите, ако ги имаш, разбира се.
  3. ostoyanov

    Randall или Marshall

    Здравейте, Някой има ли информация за кубе Рандал Ф15 - има хоръс, ривърб и футсуич?? Дали става, колебая се между Рандал и Фронтмен?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.