Jump to content
Българският форум за музиканти

emo_sms

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара, Бас

emo_sms's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Обществена Репутация

  1. Все забравям с какво се логвам от стария ми акаунт... Както и да е, тук видях интересна и лесно изпълнима (макар и ръбеста конструкция) за солокитара. Мисълта ми е, ако болт-он грифа е свързан с бриджа с нещо за максимален възможен състейн (при болт он), а останалата част от конструкцията е само за форма (макар че вероятно ще демпфва/ затихва обертонове), дали може да се получи... Ако е от метал примерно, алуминии.... Едно блокче, връзка между бриджа и грифа.
  2. Здравейте, Ползвали ли сте android приложение за създаване и просвирване на акордови прогресии? Пробвах разни, но никое не върши конкретната работа: 1. Задаване на темпо и размер. 2.Задаване на акорди, за предпочитане с буквени означения (повечето приложения са такива). - като екстра, ако може да показва табулатурни пръстовки и различни обръщения/ voicings за китара - да показва на табулатурите интерваловата структура на акорда (R, 3, 5, 7, e.t.c.) 3. Поставяне на акордите по тактове и задаване на трайност на акордите. 4. Просвирване на прогресията в loop. - като екстра, ако може да запазва прогресията в списък - да експортва в някакви формати (audio, midi) Екстрите ще ги преживея, но темпо, размер, трайност на акордите мисля че са essential, а всички приложения които пробвах бяха направени невероятно ТЪПО 🥵. Иначе, евала за многобройни други екстри и помагала за теория на музиката, анализ на акорди, пресети, квинтов кръг, нам си кво, дори анализ на акорди от аудио и стотици други неща, но не и пригодност да се създават и просвирват прогресии като хората. Идеята е да ползвам телефона за practice - без да пускам компа с някаква голяма програма (и на десктоп не знам такива програми, освен guitar pro), и без дори да включвам китарата в уредба, looper pedal и т.н.
  3. А как да разбера какъв ми е бил имейла за стария профил, отпреди 10 години :D
  4. Нещо не мога да вляза със стария профил. Симулирам един НЧ тонконтрол, но във всички положения на потенциометъра има еднакъв отговор :(
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.