Jump to content
Българският форум за музиканти

danto98

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

danto98's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте, Един от ключовете на китарата ми се счупи и искам да подменя всички с нов сет, но съм нов и нямам добра представа точно какво да търся. Да търся същите втора употреба или да погледна за друга марка? Ако и Вие сте купували нещо подобно, с какви впечатления останахте от покупката си? Бих бил благодарен за всякакви бюджетни предложения. P.S. китарата е японски страт
  2. Здравейте, От около 2 седмици се опитвам да вляза в https://www.guitarbackingtrack.com/ , обаче все ми дава грешка (the site cant be reached). Пробвах да сменя браузъра, с VPN ама кел файда. Не мога да намеря никаква информация в нета какво е станало в сайта, което е много странно, като се има предвид че това е най-известния сайт за бекинг/джем тракове. Някой да има някаква идея какво е станало и евентуално да предложи някаква алтернатива? Наздраве!
  3. Здравейте, Имам една стара класическа китара, купувана през далечната 63-та година. В продължение на повече от 50 години е била заровена в гардероб и грифа е леко изкривен ( няма тръс род, грифа е само от дърво). Сложих едно парче дърво плътно до nut-а с надеждата да повдигна струните и да премахна отвратителното бъждене , но резултат почти никакъв. Погледнах грифа от към бриджа и видях, че изкривяването започва още от там където е залепен грифа за тялото. Та има ли някой по-разбиращ от реставрация на стари китари, който да даде някакъв съвет как мога да я оправя, защото сърце не ми дава да я хвърлям? https://imgur.com/a/eV2T4pO Благодаря предварително!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.