Jump to content
Българският форум за музиканти

danto98

newbies
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

danto98's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Здравейте, От около 2 седмици се опитвам да вляза в https://www.guitarbackingtrack.com/ , обаче все ми дава грешка (the site cant be reached). Пробвах да сменя браузъра, с VPN ама кел файда. Не мога да намеря никаква информация в нета какво е станало в сайта, което е много странно, като се има предвид че това е най-известния сайт за бекинг/джем тракове. Някой да има някаква идея какво е станало и евентуално да предложи някаква алтернатива? Наздраве!
  2. Здравейте, Имам една стара класическа китара, купувана през далечната 63-та година. В продължение на повече от 50 години е била заровена в гардероб и грифа е леко изкривен ( няма тръс род, грифа е само от дърво). Сложих едно парче дърво плътно до nut-а с надеждата да повдигна струните и да премахна отвратителното бъждене , но резултат почти никакъв. Погледнах грифа от към бриджа и видях, че изкривяването започва още от там където е залепен грифа за тялото. Та има ли някой по-разбиращ от реставрация на стари китари, който да даде някакъв съвет как мога да я оправя, защото сърце не ми дава да я хвърлям? https://imgur.com/a/eV2T4pO Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.