Jump to content
Българският форум за музиканти

radosan

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    1

radosan last won the day on Ноември 1 2017

radosan had the most liked content!

Previous Fields

  • Инструмент
    Бас

radosan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Обществена Репутация

  1. Развитие по ситуацията: Тъй като свиря на бас китара, а живея в малък апартамент и не е удобно да свиря с кабинет, говорих с Тони относно един усилвател за слушалки, който той продаваше. Обясних му за какво искам да го използвам и той го преработи за моите цели - добави допълнителен 6.3мм вход за баса, който да може да се използва едновременно с другия 3.5мм вход, а моно сигналът от китарата да се преобразува на стерео в самия усилвател. Трябва да ви кажа, че устройството изпраща към слушалките ми много по-качествен звук от малките комбота на Marshall, Orange и TC Electronic, с които съм ги пробвал до сега. Изключително доволен съм от крайния резултат и определено и занапред смятам да се ползвам от услугите на инж. Манов!
  2. Години след първия коментар по тази темата, съвсем случайно и аз се запознах с paren_valjak. Ами какво да ви кажа - все същия страхотен човек! Както е видно и от предходните коментари - изключително знаещ и можещ. Нямаше аудио устройство, за което да го попитам дали е възможно да направи и да получа отрицателен отговор. Останах изключително изненадан от отзивчивостта му и обстойните обяснения, които получих на съвсем новобранческите си въпроси, без да покаже и капчица досада. Такова отношение към клиента не съм срещал при никой друг до сега! Да е жив и здрав!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.