Jump to content
Българският форум за музиканти

venciiiii

новаци
  • Мнения

    0
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Последни посетители

129 профилни разглеждания

venciiiii's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Ами май така трябваше да започне отговора още в самото начало. Няма нужда да търся машината в нета, разглобявал съм я доста пъти за профилактика, такава екстра в нея няма. От къде точно е захранен този соленоид с налягане? Нямам машина под ръка с такъв клапан да я разгледам, май ще диря някоя схема в нета на такава с да видим дали не мога да насадя нещо на китайчето
  2. SthPlate. Аз темата съм я прочел, но ти май не четеш какво питам. Много добре знам какво ми трябва за да пия свястно кафе. Когато му дойде редът ще си купя свястна техника за целта, това време още не е дошло така че сега ще се пие кафе от китайска машина. Та да припомня въпросите са ми защо остава вода в цедката?!? Отговор от типа машината ти е китайска не ме интересува, ако ще и пакистанска да е има си причина това да се получава и ме интересува каква е тя. Въпрос две ако има Плевенчани четящи да споделят от кой магазин си купуват кафе и да споделят впечатление. Някой по-технически грамотен да обясни къде точно се намира този клапан за който се говори в последния пост, ако случайно го има неговата техника може и снимка да качи.
  3. А къде се намира с точност този клапан? За да няма никаква вода трябва да е на дъното на цедката/ръкохватката, което пък няма как да бъде изпълнено. Дори и да има такъв клапан, той ще е само заради бързото изпускане на налягането, няма как да накара кафето да се спече. Според мен ключа е другаде. Мелачка не ми трябва, защото не знам от къде да си купя свястно кафе, а по-скъпата машина мисля да я отложа докато тази работи.
  4. Поздравление за темата, прочетох я цялата с голям интерес. От дълги години ползвам китайска машина за експресо без крема диск. Като цяло съм доволен от машината през годините съм пробвал различно готово мляно кафе. Няколко пъти съм пробвал и с кафе на зърна мляно на момента в магазина. Та в този ред на мисли ако има читатели от Плевен нека споделят от къде си купуват кафе на зърна и споделят мнение, защото искам пак да пробвам, но не знам на кой магазин да се доверя. С каквото и кафе да съм пробвал до сега след направа на кафето в цедката остава вода, а не спечено кафе както според мен трябва да бъде, интересно ми е защо се получава така? Същия проблем го наблюдавам с други машини?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.