Jump to content
Българският форум за музиканти

Antonaq

Members
  • Мнения

    0
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Antonaq

  1. Май някой недовидя темата за машината ''Бразилия'' и се обърка Аз, да поясня, съм пробвала със силно по-приемливи кафета от Нова Бразилия, но явно едрината е проблем. Ще поекспериментирам още! А за таймер признавам, че не ми беше хрумвало че е опция, много благодаря за съвета!
  2. Благодаря много! Времето сутрин ми е много дефицитно на мен, усетих че със загряването е единият проблем...Освен сутрин да пия кафе от кубинка и Бразилията да си я оставя за кеф като имам време да се наслаждавам, хаха)
  3. Здравейте, много случайно попаднах на вашата дискусия, но се надявам да помогнете на един еспресо ентусиаст с дилема! Имам заварена в квартирата Brasilia Club, с която нещо така и не успях да направя свястно кафе (пробвах различни пакетирани млени, както и смелени вкъщи кафета), и след като и нагревателят й изгоря вчера, се бях насочила към нова. Мислех някакво базово Saeco, защото преди имахме Saeco Super Idea (невероятна машинка!), но чета и тук, че ги били скапали, а не мога да дам над 250-300. Та въпросът ми е струва ли си да оправя Brasilia-та, и по-специално към blr : какво кафе ползваш, и има ли някаква тънкост, която може да съм пропуснала? Гледам че са супер скъпи тези Бразилии, все трябва да има за какво предполагам Благодаря предварително на отзовалите се!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.