Jump to content
Българският форум за музиканти

musiclife

новаци
  • Мнения

    1
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

musiclife's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Обществена Репутация

  1. Аз си пия Бразилия, нескафе, нескафе 3в1.
  2. Младеж с момиче излизат в продължение на две години. Седмица преди сватбата той я изпраща до тях, Младежът казва: - Мило, хайде да зарежем тези предразсъдъци, за това, че булката трябва да е девица, и да го направим тук и веднага! - Миличък, имам три причини да не го правя. Първо: ние с теб чакаме този момент две години, седмица още може да изчакаме. Второ: ако някой влезе във входа може да ни види. И трето: след чукане по входовете ме боли гърба!
  3. Записвай направо в FL... има доста туториали в нета точно на тази тематика. Дори има видео уроци в ютюб.
  4. Мъж отива при хирург: - Докторе, от известно време много ме боли лакъта. Докторът му казва: - Занеси урина за изследване в лабораторията и утре ми донеси резултата. Нашият се ядосал занесъл в едно шише в лабораторията урина от дъщеря му, жена му, негова и за капак сипал малко старо машинно масло. Взел резултата на другия ден и носи изследванията на хирурга. Доктора погледнал изследванията и му казва: - Дъщеря ти е бременна в 3-ти месец, жена ти си има нов любовник, маслената помпа на колата ти е за смяна, а кенефа у вас е много малък и като правиш чикии си удряш редовно лакъта в стената..
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.