Jump to content
Българският форум за музиканти

Silvana

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Последни посетители

182 профилни разглеждания

Silvana's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Обществена Репутация

  1. А може ли да се кара редовното обучение, ако не присъстваш редовно на занятията, в смисъл - ако ходиш на 2-3 лекции седмично и другата подготовка сам от вкъщи? Не че не искам да ходя на всички лекции и упражнения, както едно време съм ходила - но все пак имам семейство и работа. Но и ми се учи И то музика!
  2. Благодаря, Стар _ кокал! Аз писах едно писмо до АМТИИ с такова запитване - искам да уча, има ли опция за задочно обучение и т.н., може ли като си над 30год. Свързаха ме с декана на съответния факултет и аз отидох на лична среща с него в академията, където той ме прослуша на пианото и каза, че имам усет към орнаментиката на народното пеене. За съжаление ми подейства като леден душ - няма никаква опция за задочно обучение и не може да се съвместява с паралелна работа на пълен работен ден Обаче ми казаха, че щом искам да пея - защо е нужно да избирам по-трудния път, като може просто да си харесам преподавател по пеене/солфеж и да си вземам уроци от него за съставяне на репертоар и после да търся оркестър/клавирист.
  3. Писах ви, благодаря за отзивчивостта! Но аз исках да чуя и други мнения, затова пуснах тема. Търся идеи, събирам съвети. Търся себе си в един възможен свят, който навярно съм изгубила вече, или може би не съм. Извинявам се, ако темата не е за този подфорум, ако трябва, преместете я другаде.
  4. Здравейте, Нова съм във форума, тук ме доведе любовта ми към музиката и много въпроси, на които търся отговор. Пея и обожавам български фолклор, участвала съм в любителски формации (не от музиканти), вземала съм и малко уроци преди години - но не владея солфеж. Пътищата ме отведоха другаде, имам си друга професия, работа и семейство. Но това, което продължава да ме гложди, е желанието ми да уча музика, и сега на 32г се питам - Къде в Пловдив? Късно ли е за мен? За съжаление не видях в АМТИ да се предлага задочно обучение. А как можое да учи човек, който не иска да напуска работата си все пак, с която си изхранва семейството? Ще бъда благодарна за всякакви съвети. Интересува ме също колко време ми трябва подготовка за кандидатстване в АМТИ евентуално, и пречка ли е възрастта ми? Страшо съжалявам, че като му е било времето, не съм учила или пне пробвала това. Имам желание да се усъвършенствам. Или ако и да не ме приемат да уча, то просто искам да пея народни песни! Но къде?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.