Jump to content
Българският форум за музиканти

karmen424

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

karmen424's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Обществена Репутация

  1. Да, разбира се, че проявявам интерес. Много ще се радвам да ги пратиш. Много ще ти бъда благодарна.
  2. badValue, много те моля, прати ми го. Yamaha ще чакам до уикенда, как няма да чакам!... Предварително благодаря.
  3. О, Боже, златен шкаф... Този ликн не може да ми се отвори (опитах 30 пъти...). Както казах знам, че школите са му 8. Помня, че се учих на "Аз уча китара" I част. За най, най-начинаещите . Ще съм адски щастлива, ако можеш да ми я пратиш. Естествено бих искала да ги имам всичките, но не ми е удобно да те карам да снимаш тооолкова много. Ако си навит сега първата и евентуално II част, пък по-натам, ако мога да си запазя правото да ми пратиш и другите. Една по една. Страшно ще съм ти благодарна. Ако знаеш колко много я търсех... Ако не си сигурен коя точно е, можеш ли да ги снимаш всичките, кориците имам предвид, за да ти кажа точно коя ми трябва. Предварително благодаря.
  4. ... ПанайотоФ ... очаквайте скоро(както малко по нагоре писах) и "Аз уча китара 3" ... пак Панайотов .. и същата картинка като "8" (ама само дясната половина)Дам , значи трябва да е същата , щото и моята е на него... О, моля ви, дайте ми ги да си ги сваля тези безценни школи на Любен Панайотов (общо 8 броя). В момента най-много ми трябва първата "Аз уча китара", в pdf формат. Знам, че могат да се намерят в някои книжарници, но не съм в България, така че ще съм ви много благодарна. Преди няколко дена си купих китара и нямам търпение да започна да свиря, но точно по тези школи. На времето се научих по тях и не искам други. Свалях разни..., но не е същото. За мен тези са най-добрия самоучител.
  5. Някой има ли школите за китара на Любен Панайотов в pdf формат или поне първата, "Аз уча китара"? Знам, че ги има в някои книжарници, но живея в чужбина... Моля ви, ако някой може да ги предостави, ще съм безкрайно благодарна. Навремето учех по тях. Това са прекрасни школи. Няма как да не се научи човек да свири по тях.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.