Jump to content
Българският форум за музиканти

nedelcho

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от nedelcho

  1. Благодаря за отзивчивостта! Свързвам с миди кабела клавира и компютъра.Отварям Cakawalk и задавам отметката в Midi Ports.Задавам Record на канал /Chn/ 1.Свиря в клавира, но не се осъществява запис. Всичко това в лаптопа се получава.???
  2. В Cakewalk отварям миди файл,в който искам да запиша в една лента соло от клавира.Пробвах в лаптопа, който е с ос- ХР -там се получава.Не знам в РС защо не става.Предполагам, че в настройките на РС нещо не е наред.
  3. Здравейте, Изработвам миди файлове с Cakewalk 9.Реших да използвам миди кабел, но не можах да запиша от клавира / Yamaha PSR 630 / в Cakewalk в един трак.Компютъра ми е Lenowo с OS Win. 7 32 bit.Ще бъда много благодарен, ако някой ми помогне.
  4. Здравейте! Нов съм и не всичко във форума ми е ясно.Имам една молба . Свиря по памет една мелодия от 45 години но не знам кой е оригинала и изпълнителя. Не знам как се качва файла във форума. Моля някой да ми помогне.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.