Jump to content
Българският форум за музиканти

ZigiZigi

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

ZigiZigi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. За съжаление ибанеца беше измама, снимките бяха от интернет а адреса в индустриална зона.... . но тази сутрин се появи една обява epiphone les paul special ii. Човека беше в нужда и ми я продаде за 125лв. Мерси за бързия отговор, сега минавам в другите теми на форума за да питам още
  2. Здравейте, Имам нужда от помощ, искам да си купя ел китара, намерих няколко втора ръка които мога да спазаря за около 100лв. Ibanez GSA 60, Westone Guitars (http://mercador.ro/oferta/chitara-electrica-westone-guitars-ID12xqx.html#73c533114a) и Delson (http://www.tocmai.ro/chitara-electrica-delson-si-claviatura-delson-13120794.html). Трябва да кажа и че никога не съм свирил, но от доста време си мечтая. Неискам да е перфектната китара защото идеята ми е да си дрънкам след работа и да запълвам свободното време. Смятам да започна с видео уроци. Живея в Букурещ и това са обявите които ми допаднаха като цена. Сигурен съм че тези китари не са добри, но все едната трябва да е малко по добра.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.