Jump to content
Българският форум за музиканти

Галя К

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Галя К

  1. Благодаря, но търся само от България.
  2. Ако наистина свириш от броени месеци е абсурдна идеята ти. Това не е като да се научиш да караш колело. Винаги ще си на светлинни години от другите. Просто отдели време за подготовка. 3г. най-малко здраво свирене при добър учител.
  3. Ако някой има представа от къде мога да купя - ще бъда благодарна да ми каже. И цената ориентировъчно. Търся само нов.
  4. Хиляди благодарности. Сега видях,че превода на бг въобще не е пълен в упътването ми. Огромно благодаря. От 2 месеца го имам и се спуках от транспониране с писане...направо се бях отчаяла.БЛАГОДАРЯ!
  5. В друга тема съм описала подробно. Моля, ако има някой ,който да разясни подробно - ще бъда много благодарна.
  6. Наскоро си купих Casio CDP 220R. За децата взех един безжичен микрофон CEER. Днес го карах на поправка и техника ми каза,че е много некачествен и имал за 300лв. хубави. Питаше ме дали съм дала повече от 50-60лв. ,че в нета ги продавали същите и по 180лв. Направо падна като му казах всъщност ,че струва само 18. Въпросът ми е дали няма да ми се повредят колоните на клавира от микрофона?
  7. Знае ли някой как става транспониране на този клавир? Направо не вярвам ,че е възможно да няма тази функция. Колелото pitch bend wheel не върши никаква работа. Транспонира само с тон надолу и нагоре. Ама не се застопорява. Просто не разбирам. Помагайте!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.