Jump to content
Българският форум за музиканти

mario1694

новаци
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно mario1694

  • Рожден ден 10/16/1994

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Сандански

Contact Methods

  • Skype
    mario.angelov227

mario1694's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Междо другото пробвах и с дист от кубето и процесора, но звичи странно...
  2. Здравейте, чудя дали някой ще може да ми помогне с докарването на звука на Металика и по специално песента Master of Puppets... Разполагам с кубе, Behringer VT30FX и процесор Behringer V-AMP 3. Мерси за помощта предварително! Лека вечер
  3. Междо другото, се разрових във функциите на процесора и видях, че може да се променя изходящия сигнал с вградени студия: за звукозапис, слушалки и Live 1,2,3. Също така може да се пипа входния сигнал от китарата и с много играене може да стане нещо... А също така забравих да кажа, че има и външна звукова карта с процесора, която се връзва с USB към PC-то и има вход и изход чинч кабели и имам и някакъв „software” с нея. А и ще може ли да ми обясните пак и по подробно за раздвоения сигнал и дали ще стане при мен. Кубето ми има 2 входа: “Input” и “Aux”. А процесорът има 2 изхода “L” и “R”, където пурвият е без ефект, а само с избраната симулация на кубе, а вторият си е пълен.
  4. А за външно устройство защо не е за предпочитане, какво е и къде може да се намери
  5. Здравейте! Искам да ви попитам дали ще можете да ми помогнете. Имам процесор Behringer V-AMP3 и искам да го вържа към кубе Behringer VT30-FX, но има проблем не става... Обадих се в магазина и ми казаха че кубето не поддържа SEND RECIVE... нещо си. Мисълта ми е, дали не може да се направи нещо по въпроса. Благодаря ви предварително.
  6. Добре, казвам го така, колебая се между тези двата... http://www.musicworld.bg/bg/c_427/i_26131/BEHRINGER_VT30FX.html и http://www.musicworld.bg/bg/c_427/i_25819/BEHRINGER_GTX30.html Според мен 1 е по-добре, вие какво ще кажете?
  7. За Stagg-a ли ? Според мен са пълен боклук... Чъвал съм какъв звук вадят и...
  8. А каква ще е разликата в силата на звука на 10" и 12", 30 вата. И ще има ли разлика в качеството на звука?
  9. Разбирам те напълно ... и да звукът няма нищо общо, но просто си търся нещо по джоба. Аз също не харесвам запълнения с ефекти звук, понеже съм почитател на по старите и класически групи, но какво да се прави... след някоя друга година, като започна работа, ще направя нещата.
  10. А за двата Behringera ... единя ми харесва, защото е с 12" говорител, а пък другия има отделни еквалаизери за двата канала. А и според мен 30 вата ще стигат за вкъщи.
  11. Да, разгледах ги тези, но се питах дали не е по добре това http://www.musicworld.bg/bg/c_427/i_26174/LINE6_Spider_IV_15.html , и аз така мисля, че с нещо такова не ми трябва В-ампа... А какви пари мога да му искам според вас при положение, че свети, няма никакви забележки по него, а също така пазя и кутията, със всичко което си върви и оригиналните кабели дори не са ползвани... има и софтуер за звукозапис със него и звукова карта...
  12. Накрая май пак ще си се върна на най-старото ми колебание, Роланд кубе 15ХЛ... само ме притеснява, че е 15 вата и си нямам представа колко е силно. А пък и на мен не ми трябва кубе с ефекти, защото си имам процесор,,, искам просто да усиля звука.
  13. И мен ме влече повече първият. А не казахте нищо за Line 6 и дали стигат 15 вата, за да си вдигна добър шум?
  14. http://www.musicworld.bg/bg/c_427/i_26174/LINE6_Spider_IV_15.html А за Line 6 какво ще кажете, и дали са достатъчни 15 вата за кубе, което ще го ползвам в къщи, но все пак искам да не е слабо?
  15. Нещо клоня към тези двата: http://www.musicworld.bg/bg/c_427/i_26131/BEHRINGER_VT30FX.html или http://www.musicworld.bg/bg/c_427/i_25819/BEHRINGER_GTX30.html какво ще кажете вие? Първия има отделни еквалаизери за двата канала, но пък говорителя е по малък...? Дайте съвет...
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.