Jump to content
Българският форум за музиканти

Deragot

новаци
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Deragot

  1. G. Kollias - Treasures Of Nemesis... поздрав за всички колеги, които са фенове на по-екстремните стилове
  2. Аз свиря от около 8-9 години и досега не съм пукал или чупил чинел, но подозирам, че рано или късно и това ще се случи хаха За всичко си има определено време, такъв е живота.
  3. Относно по-дългият и плътен звук... мисля, че зависи доста от лични предпочитания и вида на музиката, която свириш.А иначе - ако знаеш какво правиш докато си зад сет-а смятам, че и на 14"-15" "thin" краш да водиш.. шансовете да го спукаш си остават минимални
  4. Лично за мен няма огромна разлика.По принцип свиря с едни стари "скейтърски" кецове, но понякога и със зимни боти, на които подметката им е доста висока и дебела.Няма кой знае каква разлика... след 2-та или 3-та песен на репетиция вече не ми прави впечатление, а свиря с кардан( и то много)
  5. Добре е, че има и млади представителки на нежния пол, които се опитват да свирят подобни екстремни стилове в музиката, а не просто само да слушат подобен тип музика.За което едно голямо БРАВО !! Аз също съм голям блек/дет метъл фен и в последните 7-8 години свиря подобни неща... труден път си поела.
  6. Педала, който си намислил да купиш е много добър - няма да сгрешиш.Този мога да ти гарантирам, че също е на много добро ниво и е абсолютно "бижу" за парите си http://www.thomann.de/de/yamaha_fp9500d_single_fussmaschine.htm .Относно последния... казвам ти го от личен опит, свирил съм много на такъв(всъщност е кардан ) и продължавам да свиря с него.Много съм доволен от тази марка като цяло и от този модел в частност.И между другото зависи и за какво точно ти трябва педала, в смисъл каква музика ще свириш и т.н.
  7. Колега, незнам дали си обърнал внимание, но от известно време "Krimh" е барабанист на поляците Decapitated(една от любимите ми банди ).Този пич и аз му следя "развитиетио" от няколко години насам и честно да ти призная забелязвам доста сериозен напредък при него.Първоначално се занимаваше(доколкото аз съм запознат) изцяло със свирене на кавъри, малко по-нататък и със изцяло авторска музика.По мое мнение идеите му са много добри, но при толкова "кавър материал" качван в интернет от негова страна...явно ония диваци са забелязали, че момчето има доста талант и е много упорит и сериозен и го взеха за постоянен барабанист на бандата.Между другото на тях така или иначе им трябваше барабанист, защото техния почина в катастрофа малко преди това. Не съм от наи-големите фенове на "новите" и "модерни" течения в екстремната музика, но на Lyle Cooper от The Faceless наистина съм му фен.На това му казвам барабанист, свирещ с лекота, прецизна техника и много добър "finger control" Lyle Cooper (The Faceless) - drum cam
  8. Моето мнение е да водиш на краш-чинел минимум "медиум" и с минимален размер 16".Разбира се, това не значи че "медиум-тин" или <16" не става за водене, просто при ползването на по-големи размери и по-голяма дебелина на чинела вероятността от спукване/сцепване на чинела е по-малка.Успех!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.