Jump to content
Българският форум за музиканти

yavor1

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от yavor1

  1. Пак съм аз, дето се писах, че съм баритон. На 17 съм. Малко се съмнявам, че съм баритон, както са ме определяли досега. Дори и като бас-баритон съм определян, но това не ми се вижда да е така - гледах в най-различни сайтове гласовете и техните диапазони и съвсем скоро измерих своя диапазон по различни начини: клип в YouTube, виртуално пиано, плюс това имам музикално ухо и не ми се вярва да бъркам октавите. Та, да си дойдем на думата: моят диапазон е D3 - D5 (без фалцети, хед войсове, както и скимтенета всякакви , защото така мога и още нагоре). Евентуално E5 с надуване на макс... Иначе гледам, че средностатистическият диапазон за тенори е C3 - C5. Тенор ли съм, какъв съм - и аз не знам. Ако съм тенор, то най-вероятно драматичен, а ниските ми тонове буквално звучат точно така - драматично. По-нататък мога да пусна и някакъв запис.
  2. Баритон съм. Като малък пях по-високо, ама... мутиране, какво да се прави. Ще видим след години как ще се развият нещата.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.