Jump to content
Българският форум за музиканти

divaka_359

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от divaka_359

  1. Искам да попитам дали някой знае как когато заредя информация на СД карта когато я вкарам картата в клавира как мога да я ползвам или дори да запиша,но съм чувал,че дори можеш само да я ползваш без да я записваш в клавира.Благодаря ви предварително ! ПОЗДРАВИ !!! КОРГ ПА50 СД
  2. divaka_359 написа на 27 септември 2012 - 19:35 : ЗДРАВЕЙТЕ КОЛЕГИ .Имам един много деликате въпрос .Наскоро се сдобих с нов синтезатор КОРГ-ПА50 и когато го купих от магазина ми го заредиха с ритми и бленди и си вървеше всичко ОК .Но не след дълго реших да премахна тези ритми и бленди и да заредя нови и така и направих ,но всичко в синтезатора се промении ,когато сменя блендата или ритъма транспосера си играе както си иска октавите за акорди започнаха да не отговарят аз натискам C-ДО ТО МИ ОТИВА В МИ ..МОЛЯВИ ПОМОГНЕТЕ .БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО .ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ПРАВОПИСНИТЕ ГРЕШКИМ, Явно новите глобални настройки са направени така, че при всяка бленда да запаметяваш определени настройки на транспозера. Влез в глобал настройки и намери менюто от където можеш да заключваш/отключваш транспонирането. Lock transpose или нещо от сорта беше това, което ти трябва. Другия ти вариант е да качиш само стиловете, User блендите и Performance-ите, без да качваш глобалните настройки на новия сет........................ Добре благодаря за инфото,но сега как да запаметя тази настройка иначе това като го направя всичко се оправя но след като рестартирам клавира всичко се разбърква пак .
  3. Здравейте,колеги.Аз съм на 16 г. и свиря с музикален синтезатор корг па 50 сд.Искам да попитам когато вкарам информация в сд карта от значение ли е колко гб ще е тя .И когато вкарам карта заредена с инфо ми изписва че е празно.Моля ви помогнете .
  4. ЗДРАВЕЙТЕ КОЛЕГИ .Имам един много деликате въпрос .Наскоро се сдобих с нов синтезатор КОРГ-ПА50 и когато го купих от магазина ми го заредиха с ритми и бленди и си вървеше всичко ОК .Но не след дълго реших да премахна тези ритми и бленди и да заредя нови и така и направих ,но всичко в синтезатора се промении ,когато сменя блендата или ритъма транспосера си играе както си иска октавите за акорди започнаха да не отговарят аз натискам C-ДО ТО МИ ОТИВА В МИ ..МОЛЯВИ ПОМОГНЕТЕ .БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО .ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ПРАВОПИСНИТЕ ГРЕШКИМ,
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.