Jump to content
Българският форум за музиканти

Ko4o

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Ko4o

  1. Поръчката за Томан се прави в Динакорд по каталога. Плаща се каталожната цена, при поръчката се оставя 20% капаро. Поръчаното пристига след 2-3 седмици. Не се вкарвайте в премеждия със шиене и други импровизации. Цените са такива, че просто не си струва.
  2. Ето ти снимка на друг модел Орфей, точно с такова тремоло и неподвижно магаре. Системата работеше без проблеми, не виждам защо някой трябва да повръща. Това не е измислица на Орфей, има много китари с подобно концепция, включително модели на Фендер, които се правят до днес. Прояви малко фантация и сам си направи бридж, не е толкова сложно.
  3. Това е един гений, Toots Thilemans. Тук наистина може да се говори за виртуозност. А хорцата не могат да се сравняват с това. Потърси в YouTube изпълнения на блус хармоника, тогава наистина ще разбереш за какво иде реч.
  4. Разпитай къде наблизо има учител по китара. Иначе не си струва усилията, няма да научиш нищо.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.