Jump to content
Българският форум за музиканти

Calliopse

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Calliopse

  1. ^^ МНОГО СЛАДКО!!! ) Не знам, може вече отдавна да е дадена китарата, но и аз "тая надежда".. ;д
  2. О, да, сигурна съм, че форумът бъка от социално слаби хора, които абсолютно нямат пари за една китара от 150 лв., но всеки месец могат да си осигурят кабелна, интернет, телефон... но както и да е. Никого не обвинявам. Естествено е всички да се хвърлят на безплатното все пак...
  3. Ами, аз също много бих искала да свиря на китара. На 13 години съм, имаме у нас една стара китара, но всички казват, че фалшива. Тя е "Кремона" и е подарък от дядо ми на баща ми, но аз не мога да се уча на нея. Иначе абсолютно нищо не знам на китара, но много искам да се науча. Така че също съм желаещ. P.S.: Благодаря на Yves, който разбира какво е да събираш левче по левче.
  4. Абе, ти не беше ли от Adelinapiano? Бих те посъветвала да си купиш през това време някой евтин кийборд. Аз имам страхотен YAMAHA 2-ра употреба. СТРАХОТЕН. Над 200 функции, абе... купи си някакъв по-евтин и през това време започни да учиш нотите на писано; упражнявай се да ти свикне ръката.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.