Jump to content
Българският форум за музиканти

Musicfen

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Musicfen

  1. Ако шестте ключа са еднакви, защо не опиташ да размениш първи и втори с пети и шести, ако действително режат струните има по-малка вероятноста да отрежат пета и шеста
  2. Аз имам такава китара Highway One Upgraded, от 2007-2008 г. са произведени. Купих я 2009-та и до днес ми върши чудесна работа. Както спомена колегата, нитроцелулозния лак е много хубав, дървото прозира отдолу, единствено това, че не е много издържлив на надраскване. Това са може би най-евтините американски стратокастъри, но качеството е много добро, както дървото така и електрониката. Тремолото е vintage synchronized, имах проблем с разстройването на 3-та струна, затова махнах държача на главата, който държи 3-та и 4-та и се оправи. Адаптерите звучат много добре, но като всички единични шумят особено на места с лоша ел инсталация, затова съвсем наскоро ги замених с Димарцио. Много удобна китара, не съжалявам изобщо.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.