Jump to content
Българският форум за музиканти

krasi.purple

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

krasi.purple's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте! Наскоро си купих Kurzweil PC361,страхотен клавир,но ми е трудно да използвам възможностите му.Аз съм от по-старото поколение,не знам английски и ми е трудно да чета ръководството(използвам Гугъл-преводач)....на първо време искам да се науча да слагам ефекти на звуците и динамика на пианата(повечето нямат )....има много параметри,които трябва да се променят и не мога да се ориентирам...ако някой има желание да ми помогне,ще му бъда много благодарен ...скайпът ми е: Krasi Purple
  2. Някой да е пробвал новото кубе Marshall Code 25?....на ревютата звучи добре,но друго е непосредственото впечатление.Иска ми се да си имам класически маршалски звук в къщи.От голямото разнообразие на кубета(до 30W)кое според вас би ме удовлетворило?
  3. Здравейте! Едно мнение на "ужилен".Прибързано и без да съм в час,воден от емоции,си купих Gibson custom(черен на цвят)за 700 лв.Впоследствие се порових и се убедих,че е китайско "менте"Видях,че се продават по 300-350 долара + доставка и се успокоих(че не съм се минал,чак толкова много)Пророних две сълзи и се заех да я"ъпгрейтвам".Разглобих я основно(направена е много качествено)...тялото е 100%махагон(цялата тежи 4250г,което е добре)Адаптерите бяха Epiphone-смених ги с Gibson 490 от Ибей, смених плочката с потенциометрите,запоих ги по оригиналната схема,смених струните(10-46 Gibson) и сега се радвам на един прекрасен инструмент.Звукът е прекрасен(никакви мазила,бръждене)здрав,стабилен тон в целия диапазон(усилвател Blackstar ID Core40)...и така за 1000лв се кефя с "Custom".Аз съм любител и това напълно ме задоволява....Реших да споделя това и дано за някой,да е полезно.Иначе,всеки си решава...Смятам,че за 500-600лв може да се купи една такава китара и напълно оправдава парите си.
  4. Здравей приятелю! Под бленда разбирам - програма -в X5 и I3 така наричат звуците Значи харесвам си програма от X5,свързвам директно с кабел клавирите и я слагам на I3. Дали това е възможно?Гледам че I3 има RAM.Аз няма да мога да го направя, но ако е възможно,ще търся човек ,да ми го направи.X5 не е мой,скоро ще се продава,а има някои много хубави програми.
  5. Здравейте!Аз съм любител-музикант и не съм много в час с MIDI възможностите на синтезаторите.Ако свържа Korg i3 и Korg X5 с MIDI-кабели директно,може ли да се прехвърлят бленди от X5 на I3.Благодаря предварително !
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.