Jump to content
Българският форум за музиканти

Stoyanka Radeva

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Piano

Profile Information

  • Gender
    Male

Stoyanka Radeva's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте! Досега не съм се занимавала в тази област затова реших да пиша тук. Значи скоро си изтеглих две програми: Sound Forge Audio и Studio Audacity, но не съм много наясно как се работи. Може ли да ми кажете как да свалям тоналността, ако сте запознати и ако има по-добри програми от тези да ми предложите.Спешно трябва да си направя един инструментал по-нисък, а си нямам и на идея как.Ходила съм в студио, но ми идва малко скъпичко, така че приемам помощ от всеки!!!
  2. Ми то много сложно беее...Аз ходя на уроци ама изобщо не говорим за такива неща..май май ще трябва да ходя другаде.Нищо не схванах.Чувствам се глупава.
  3. Благодаря! Наистина ще трябва още доста да потренирам, защото пея плахо.Някак ми е трудно да се прехвърля от по-нисък към по-висок тон.
  4. Пея от три години. Вокалният ми педагог казва, че гласът ми е сопран.Не съм много наясно докъде стига, но тя ми дава високи песни, които би трябвало да мога да пея според нея.Когато трябва да прескоча на по-високия тон няка си стискам гърлото и не се получава, а попринцип гласа ми е по-висок.Моля дайте някакви съвети, защото това ми е проблема иначе по -ниските песни ги пея с лекота и много хубаво се получава.Мисля, че още каза, че гласът ми е лиричен сопран.Още не съм навлязла в нещата ако може да ми обясните каква е разликата между различните сопрани и как да се справя с проблема.Госпожата ми каза, че ме страх да викам. :D
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.