Jump to content
Българският форум за музиканти

danyroad

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от danyroad

  1. Здравейте, приятели! Аз съм нов във този форум и не съм много ориентиран Все пак, надявам се да съм уцелил правилния раздел. Не съм много на ти с музиката, но от скоро свиря на пиано и много ме влече. Както и да е, не искам просто да свиря готови песнички, а да композирам. Можете ли да ми кажете някакви книжки, които да ми помогнат по 1 или друг начин. Ходих в книжарницата, но не успях да намеря никакви учебници по хармония. Търсих в нета, уви пак нищо. Ще съм Ви много благодарен, ако ме насочите от къде и как мога да си закупя някакво четиво, което да ме научи поне на малко хармония. Към момента съм начинаещ, но имам желанието и ентусиазмът да науча много... Благодаря Ви!
  2. Здравейте, съфорумци! Аз съм на 22 и свиря от половин година. Не съм много добър, както сигурно и се досещате, но ми харесва. Да, много ми харесва и ще продължа да го правя. Искам да науча цялата теория, която съществува, но уви уроците ми не са достатъчни, пък и нямам нужното време за да ходя достатъчно. Ако някой ме насочи към някой електронни източници на знание, бих бил особенно благодарен. Приемам също и спомагателна литература. Благодаря Ви.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.