Jump to content
Българският форум за музиканти

singsingdeathhouse

новаци
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    VOICE, piano, guitar

Profile Information

  • Gender
    Female

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

singsingdeathhouse's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Обществена Репутация

  1. Боже, аз се чудих защо се прецака концертът в Перник 2010-та, а то ето защо било! Даже вече си мислех, че перничани са гъзльовците, ама ето, че излезе един, който доказа, че по-голЕм гъзльо от него нEма, и нEма и да има! Перничани да са знаели, досега да са го ехеййй............. помлели , ама никой нищо не разбра! :x
  2. Интересна тема. Бих искала да задам един въпрос - освен изборения репертоар в горните постове, харесват ли се по-нови неща? Нещо като Avril Lavigne, Christina Aguilera, The Asteroids Galaxy Tour, Metric, Emily Haines, Florence and the Machine, покойната вече Amy Winehouse? Според мен това определено са изпълнители, които са доста популярни и би имало наплив от публиката да чуят техни неща на живо. Какво е вашето наблюдение?
  3. Подкрепям горния пост, така си е... Дори нещата да са добре от професионална гледна точка, явно за да не идват много хора има нещо, което не им харесва. Публиката усеща всичко. Изобщо цяло изкуство си е да накараш хората да те харесат и да ги заинтригуваш, един изпълнител затова се нарича "артист", защото той никога не е само музикант, само художник, само performer. Но и колегата, пуснал темата, също е прав да негодува от това, че в България не се заплаща много. Дори и на доказали се вече на сцената групи, пак не се заплаща подобаващо. Дано някога да се оправим от това!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.