Jump to content
Българският форум за музиканти

MetalNasko

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от MetalNasko

  1. За 405 става нали? BC Rich Warlock revenge bass http://www.bcrich.com/images/lrg/bass_warlock_revenge.jpg Този е намален от 520 на 405 във ФортеМюзик и е доста добър. Мисля, че знаеш, че за 400 лв. няма да получиш нещо свръх добро, но нали си начинаещ. Също можеш да избереш и марка Стаг, но не ги препоръчвам на никой Успех в избирането.
  2. Здравейте! Реших да нанипаше първото си мнение тук, въпреки че темата е сравнително стара. Та... ще цитирам някои известни сред метълите гърла: 1) Chris Reiferd от Autopsy споделя, че ,,най-добрите ми записи са тези, след които не мога да си кажа името'' 2) Adam Darski от Behemoth казва, че искарва записите на албумите с чипс, сух корнфлейкс и топла вода с мед(от личен опит знам, че това последното помага много) И за заключение един съвет: Крещи/дери се всеки ден по 1 час, като след това ЗАДЪЛЖИТЕЛНО пий гореща вода, за да се успокоят гласните ти струни, и след известно време ще постигнеш добър резултат. Държа да подчертая, че не съм специалист и това, което казвам, съм го изпитал/одобрил лично.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.