Jump to content
Българският форум за музиканти

zaro__

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от zaro__

  1. па600 като ново поколение от 2012г не ли е добър вариант, и като звучене на бленди и ритми дали ще е като на па800? защото па600 е малко по скъп от па500 втора ръка какво ще рече секуенсер?
  2. и да попитам коя е по добра ПА800 или ПА1х
  3. колеги доста разглеждах и взех да се замислям какво да избера! Бях се спрял на па500, но сега се замислям за па80 или евентуално за па600, ще ги купувам втора употреба, какво според вас е по доброто решение? и вие какъв КОРГ бихте ми препоръча ли! всяко мнение ще ми е от полза!!!
  4. много благодаря! понеже съм във Франция и може би за това са така тук!
  5. здравейте колеги! каква е разликата между па500, па500 музикант и па500 ориентал? коя е по добра? предстои ми покупка но тъй като гледам че има различни, а аз не ги разбирам реших че някой от вас може да помогне. и препоръчвате ли ми я? става въпрос за любителско свирене. Ако не ми я препоръчвате на къде да се насоча спрямо цена и качество? благодаря ви предварително!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.