Jump to content
Българският форум за музиканти

Deltoro

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Profile Information

  • Gender
    Male

Deltoro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-1

Обществена Репутация

  1. В YouTube има едно момче Charlez360 много свири и е готов да даде или напише ноти на всичко,и това не му пречи и го прави без да очаква нищо.Проблема е че не е Българин и не свири нашите песни. По света хората си помагат но явно в България няма такива хора. НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА. Жалко за народа ни. Чао то мен.
  2. Това соло го тарся от 2 години нищо друго не изкам само това соло 20 секунди е ако си професионалист не мойе ли да ми го кажеш.
  3. Здравейте колеги. Нуждая се от помощ относно едно соло саксофон.Солото е съвсем малко и лесно,но аз не мога да го хвана без ноти(не съм толкова добър слухар). Ето и песента http://vbox7.com/play:2f421b03 - Два свята. Солото започва от 1.23 и завършва на 1.43мин. Както казах солото е съвсем малко 20 сек. Много,много ще съм благодарен ако някой ми помогне с ноти. Ако някой има нотите на това соло,има програма с която мойе да ми каже нотите или е добър слухар ще съм му благодарен.Аз не съм професионалист.Свиренето ми е хоби и това соло много ми харесва.[/font]
  4. Здравейте колеги. Нуждая се от помощ относно едно соло саксофон.Солото е съвсем малко и лесно,но аз не мога да го хвана без ноти(не съм толкова добър слухар). Ето и песента http://vbox7.com/play:2f421b03 - Два свята. Солото започва от 1.23 и завършва на 1.43мин. Както казах солото е съвсем малко 20 сек. Много,много ще съм благодарен ако някой ми помогне с ноти. Ако някой има нотите на това соло,има програма с която мойе да ми каже нотите или е добър слухар ще съм му благодарен.Аз не съм професионалист.Свиренето ми е хоби и това соло много ми харесва.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.