Jump to content
Българският форум за музиканти

bateivo123

Members
  • Мнения

    36
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от bateivo123

  1. Здравейте и от мен. Темата е доста интересна, особено за по-начинаещи като мен.

    Преди време открих един сайт, в който има доста полезна информация по въпроса.

    На който му се занимава да го разцъка: http://www.all-guitar-chords.com/

    Поздрави и успехи на всички!

  2. Здравей, имал съм Line 6, но Spider IV 75. С него можеш да докараш някакъв що годе приличен звук. Може да пробваш и Peavey, за този тип музика.

    Ако не те мързи се разходи до Банкя, там имат на едно място доста усилватели втора употреба (обаче им виж работното време, че беше странно).

  3. Здравей, относно марката мога да кажа че съм очарован. Взех си Imperator I500 и съм супер доволен. Според мен обаче има доста голяма разлика между моделите 100-200-500, но то и в цената хич не е малка. Успех!

  4. Здравейте, устройството е супер и има много възможности, особено след като има вход за включване на футсуич.

    Друго приложение, което не е описано, но би могло да се използва е, като паралелен ефект лооп, което малко от усилвателите предлагат като възможност.

    Друго предимство за което се сещам е, че тъй като устройството е активно, би трябвало да няма проблеми от рода на ground loop, каквито се срещат при A/B/Y превключвателите, особено при по-евтините.

    Аз лично ще се сдобия с такова устройство.

    Поздрави и успехи на всички.

    • Like 1
  5. Здравей Вяра, на мен песента ми харесва!

    Обаче като я пуснах за първи път колонките ми бяха намалени и се чуваше само вокал. Мисля, че трябва да се вдигне нивото на китарата. Може би текстът е много за такава кратка песен и би могла да се удължи като цяло и да се остави място за леки солца между пеенето. Аз харесвам такава музика и мисля, че песни като тази са обикновено доста по-дълги. Втори (мъжки) вокал или бек вокали ще я отворят много според мен.

    Поздрави и успехи.

  6. Здравейте,

    и аз ще се включа, въпреки че съм далече от вашето ниво и това е зареди Кирето, който е обсебил всичкото соло в нашето оркестърче, а за мен само ритъм. :wallbash:

    Сори за грешките. Ето го!

    • Like 3
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.