Jump to content
Българският форум за музиканти

edyy

новаци
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от edyy

  1. Ох, ми аз до колкото си спомням за 2 седмици свикнах, всъщност незнам защото имах огромно желание и свирех с часове, но по-хубаво си вземи найлонови струни, аз мисля че те вадят по-хубав звук и е по-лесно само дето соло неможеш да правиш, а натинг елс метърс-бъди търпелива.Гледай за сега да учиш по-лесни мелодии, докато се усетиш ще свикнеш.
  2. На класическа също е така, сигорно си има причина.Незнам някой по-разбиращ трябва да ти обесни, Malmsteen също е започнал на класическа китара, не е лошо да свикнеш така, но карай както си знаеш и както ти е удобно, това е.
  3. edyy

    Китара, въпроси.

    WESTONE RG type XR5 Ето снимки: Благодаря за съветите. Още въпроси Класическата китара се изработва от орех, череша, явор и абанос.Искам да ми кажете от какви дърва се изработва електрическата китара и дали тежеста има значение-според мен има, по-тежкото е по-хубаво(незнам но съм пробвал тежки китари и звучат много по-хубаво от леките).
  4. edyy

    Много Луд.

    http://www.youtube.com/user/palendre#p/u/7/OK0IOPRw0mw Разгледайте клиповете му наистина страхотно свири и има страхотни китари. Тук само въпроси ли се задават или може и да пускам клипове които ми харесват?
  5. edyy

    Китара, въпроси.

    Да настроена е само, че не разбирам едно нещо, какво наричате хубава китара примерно за 1000 лв. и с какво ще е по-различна от китара за 300 лв.? Благодаря много synchu, tatkoogi.
  6. Metallica - Master of Puppets ( уникални рифове ) Най-добри или най-добър китарен риф-
  7. edyy

    Китара, въпроси.

    М, когато ударя 2 струни звучи много гадно, свирил сам на други ел. китари, те също правят така обаче се получава някак си по исчистено и по-яко, и аз се чудя дали е от усилвателя или от китарата.Пък и може да е от ефекта, не съм на дистършън, а съм на Drive нали ви казвам не знам.-Гадното е че не познавам хора които разбират-. Китарата ми е черна.
  8. edyy

    Китара, въпроси.

    Здравейте, аз съм Едис на 16 години и живея в Хасково. Така, преди 2 дена си купих китара ефтина 250 лв. и жъжка много, също така и си взех усилвател за 150 лв. Искам да ми кажите, дали жъжкането е от китарата или усилвателя или струните или от квото и да е там. Не знам много за електрическа китара( и виждам думи, които ми са непознати като адаптер, състайн, гейн и др.) ако може да ми ги обясните, защото ако ме питате каква е китарата мога да ви кажа марката и цвета .
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.