Jump to content
Българският форум за музиканти

Sa6o929

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Guitar

Profile Information

  • Gender
    Male

Sa6o929's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте отново, понеже не намерих отговор на въпроса ми във форума реших да постна нова тема. Ами след близо година свирене прочетох случайно в ultimate guitar, че за максимални резултати най-добре е дясната ръка, по-точно дланта да не се подпира на струните, моста или тялото на китарата (говоря за електрическа) Аз досега винаги съм свирил с 4 и 5 пръст на бодито и ми е малко трудно да се прехвърля. Пък и не виждам alternate как ще го свиря по-този начин, разбирам че има повече свободно движение в китката, но заслужава ли си наистина тепърва да се занимавам с това как мислите?
  2. Ами пробвах да вдигна бриджа много и се намали този шум, но пък падат пружините, които го държат и няма някакво средно ниво. Ще пробвам с тръст рода пък ако не стане ще я пратя да я видят.
  3. Пробвах я и човека ми каза, че трябва да я настроя от бриджа. С шестограм опитах, но както казах звука си стои същия. Може би съм го направил грешно затова може ли да ми обясниш как е точно. Ако е от значение навивал съм само горния нит при бриджа?
  4. Здравейте току що се връщам с нова корт китара с floating bridge всичко хубаво, но най-горната ми струна издава такъв звук все едно е разтроена китарата някакво жужене? Започва от 1ви праг и постепенно намаля надолу. Имам нит който затяга самия гриф от главата надолу затова няма как да идва проблема оттам. Според мен е в самия бридж, но не съм сиг къде точно. Пробвах да навдигна струните по-високо от грифа но резултата е същия. Има и също 6 болта отзад, които невелират тремолото, но не съм се занимавал с тях защото само 1ва струна не е наред? Пробвах и с различен тунинг, но нищо не става. Някой да знае как се оправя? Ако нищо не става смятам ест нов комплект струни да взема, но да питам все пак
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.