Jump to content
Българският форум за музиканти

Luftwaffe

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Luftwaffe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте отново! По горе питах за инструмент, който да ми е според нуждите и реших да е Корг Тритон. Намерих 2 подходящи инстумента, но единият е Корг Тритон Класик, а другия Корг Тритон Екстрийм. Остана един последен въпрос, преди да купя синтезатора и той е: Имат ли съществена разлика Класика и Екстрийма, която да ми е от полза? Като чета характеристиките им из нета, повечето неща не са ми ясни и не мога да преценя сам.
  2. Корг М50 дали ще сърши работа за моите нужди ( семплер и секвенсер )? Питам, защото влиза в бюджета ми, а и ще бъде нов. По- лош ли е като звучене и възможности от Тритона?
  3. Привет на всички! Реших да се уча да свиря на синтезатор, през свободното време и е време да си избера такъв. Ще ми помогнете ли в избора ? Разполагам с около 2000 лева и много изисквания. Искам аз да си правя звуците и ритмите, да ги записвам на отделни канали, които да просвирвам и да добавям нови и нови неща. До сега съм правил музика само с Меджикс мюзик мейкър и готовите им семпли, но искам, вече аз да си правя звуците и ритмите. Държа да не съм ограничен в правенето на звуците и да мога да направя всеки звук, който фантазията ми роди. Също, каналите, на които ще записвам, да са повечко, че Меджикса имаше само 16 май. Да имам ефекти и филтри, които да мога да вкарвам в реално време. Да мога да добавям звуци от външен носител. Не се сещам за друго, но със сигурност ще излезе нещо.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.