Jump to content
Българският форум за музиканти

r u o k

Members
  • Мнения

    42
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    3

Всичко публикувано от r u o k

  1. Хоп. Не е готово още. Малко сме заети и не сме се засекли още да поизпея едни вокали. Мисля че идната седмица ще стане работата.
  2. Има един дoста дълъг момент, в кoйтo oстават само баса и барабаните. Там си представям солото, катo си представям нещo мелодично и кактo @Akerfeldt каза, бих искал да не е нещo супер разчупено и шредърско.
  3. Радвам се, че ви харесва!
  4. Благодаря! Ще гo имам предвид.
  5. Благодаря, благодаря! Микрoфoнът познат ли ти е?
  6. Не мой тип, но ЯКО! Бравос!
  7. Прoста, нo зарибяваща песничка. А и сглобяване на видеoтo... Oбщo взетo забавен прoект за свoбoднoтo време.
  8. GuitarRig за пресета на китарата и баса. Барабаните са редени - Addictive Drums. Поиграх си малко с time signature-ите - има малко 9/8, малко 7/8 и други за ФФФкус. Вокали - евентуално SOON! Миксирано е в Cubase с помощта на Yamaha HS8. Не знам дали съм се справил добре. За първи път миксирам нещо. Всякакви мнения са добре дошли.
  9. Не съм голям разбирач, така че не ме хулете, но ако замасяването не е правилно, не би ли трябвало да има шум постоянно, а не само когато въртя потенциометъра или щраквам суича? Колкото до прегряването с поялника - също не знам. Как мога да проверя (и евентуално отстраня) 2-те евентуални причини, които сте ми дали? А също така се появи се и друго. Смятам, че нек адаптера (H4A) звучи много глухо (все едно съм го орязал с тон потенциометъра на 50%). Това не го бях установил, когато писах първия път, защото проверих адаптерите само с почукване, без да съм сложил струните. Благодаря.
  10. Здравейте! Току що смених старите си адаптери (активни) с EMG H4A за neck и H4 за bridge (пасивни). След смяната при превключване на суича или въртене на volume потенциометъра има припукване и шум. Потенциометрите са тези, които дойдоха с адаптерите, а суича е старият, с който нямаше проблем преди да сменя адаптерите. Свързано е на 100% точно със показаната схема, дошла с адаптерите. Имате ли някаква идея на какво може да се дължи това?
  11. Проблема е решен! Много леко разширяване на старата дупка в китарата, след което се намазва една дървена дибла с лепило за дърво и се набива навътре. Набитата дибла се пробива с по-тънка от винта бургия и след това се навива страп бутона с винта в пробитата дупка. Easy as that! Може би има и не-чак-толкова "варварски" начин, но за мен лично беше най-удачно (а и евтино и бързо) отстраняване на тоя проблем. И пак благодаря за мненията!
  12. Благодаря за мненията! Утре ще видим какво ще се получи! Ще постна снимка-две, за да видим крайния резултат!
  13. Китарата претърпя леко изпускане, от което се получи това, което виждате на снимката. Цъкнете на снимката за по-голям размер! Резбата се е разширила и винта изпада свободно. Какво може да бъде най-удачното решение? Дайте някакви идеи.
  14. http://soundcloud.com/rruuookk/reel-big-fish-where-have-you
  15. Извинявам се за качеството, но нямам нищо по-подходящо за записване. Tук е една идея по-добре... май - https://soundcloud.com/rruuookk/red-hot-chili-peppers-dont
  16. r u o k

    311 - Beautiful Disaster

    https://soundcloud.com/snoee-1/311-beautiful-disaster
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.