Jump to content
Българският форум за музиканти

AlexStar

Members
 • Posts

  42
 • Joined

 • Last visited

About AlexStar

 • Birthday August 4

Previous Fields

 • Инструмент
  шпакла и мистрия

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.alexstardesign.com/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  София
 • Interests
  WEB design, guitars

AlexStar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

11

Reputation

 1. И на мен ми прилича на съветска, но от коя ли република ?! Главата и ключовете са много специфични, особено ключовете ...
 2. Здравейте! Преди време се сдобих с този екземпляр, но не мога да открия никтде нищо за родословното му дърво. Надявам се на вашето съдействие да я разконспирираме! Алекс
 3. ^ Добра идея, ама с едно или 2 "ss" А това няма ли да предизвика вълна от друго възмущение ?!
 4. Да, знам - аз го слагах. Това променя ли звученето на китарата (сапа, тоягата ...)? или цената?
 5. http://www.musicgoroundtoledo.com/p/364105/used-aria-fairmont-lp-type-electric-guitar-cherry-sunburst Това е базата - нещо готово. Старо, Японско тяло и един Български гриф. Това няма амбициите да е Лес Пол ! А просто да една напълно функционираща, вярна, нестандартна (оказващо се доста дразнеща) китара. Ако надписът на главата беше друг - примерно "Jiromishy" щеше ли да предизвика същият "интерес" ?
 6. Кое определя китарата като музикален инструмент - цвят, лого ... ? Ако излизането от шаблона е идиотщина ?! ...
 7. ... Относно дизайна - имам Лесполско тяло (без или по-точно счупен гриф). Който е търсил гриф с тази мензура знае дали как се намира. От архивите вадя един позабравен БГ гриф, който пасва добре с тялото с изключение на мензурата. Желанието ми беше единствено тази компилация да засвири и то вярно, а крайният визуален ефект не беше търсен, а така се получи - уникален, независимо дали на някой се харесва или не. А за логото - имах различни идеи, дори и моето, но се спрях на този "дразнещ" вариант. Харесвам нестандартните неща ... конфекция - бол. Относно отстоянието между бриджа и стопбара - при така прокараните струни непрофесионалното ми ухо не долавя проблем. Такова изпълнение по същата причина съм направил и на други 2 мои китара - там също не съм забелязал проблем. П.П.: "Най-грозната китара" от има - няма час има нов собственик! Може би най-бързо продадената ми китара - момчетата можеха да свирят, но явно нямаха вкус ! Alex
 8. ... Относно логото - определено е плагиатство:
 9. Плетеницата е готова - има и глас вече! Остава само да я чуя и на хубаво кубе и ... мисля, че съм доволен от резултата. Поздрави!
 10. Вече се захванах със запояването ... бая цигари и бира ще заминат! Иначе почнах по тази схема: Ще сложа и четирите пота - В500 К , нови са и оригинални Китайски. Адаптерите са малко по олющени, но имам уверението на колегата, че са напълно изправни. ... Та се надявам утре да изкара звук и то такъв, за който се води цялата тази борба! Поздрави!
 11. Привет! Решил съм да ъпгрейдна едно китайче ... Адаптерите са INF-1 и INF-2 на Ibanez. Идеята ми е да ги свържа по схема на Джими Пейдж с 4 Push-Pull потенциометри. Из НЕТ-а срещнах доста схеми и ... се получи малко объркване и доста колебание. Спрял съм се (за сега) на две схеми: и тази: Нуждая се от съвет , мнения и препоръки, ако някой е ползвал някои от тези свързвания. Или да предложите друга схема, подходяща за тези адаптери! Поздрави и благодаря предварително!
 12. Ще ти свърши работа " Guitar Link " Нещо такова: http://bad_link/guitar-link-usb-interface-kitarna-usb-vrzka-s-kompyutr-i50519287 Мисля, че може да се намери и по-евтино. Успех!
 13. Определено на този етап вдигам проекта на трупчета до затопляне на времето, осигуряване на достатъчно средства и свободно време! ... но със сигурност няма да отидат за скрап!
 14. Може това да те заинтересува, ако не си го гледал? Няколко, 3-4 филма са: Zeitgeist - Духът на времето bg sub.avi В една от сериите е за енергетиката ...
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.