Jump to content
Българският форум за музиканти

d.alex

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от d.alex

  1. Един по-прост метод, който мисля да пробвам, когато ми остане време е неподвижни диод и фоторезистор, с движеща се лента с градиентна прозрачност. Лентата е прозрачно фолио, от тези върху които може да се печати с лазерен принтер. Промяната на градиента би променила характеристиките на педала, което е лесен начин за модване.

    • Like 1
  2. Много ме интересува, дали може гайдата да се съвместява едновременно с синтезатор, китара или други и не само в стил народни песни, а и нещо поне малко по-различно. :rolleyes:

     

    Ами, защо да не може. Ето момчетата от Smallman го правят и мисля добре им се получава.

  3. Забавянето е "според зависи" B) Сайтът е китайски и може да стигне и до 20 дни. Иначе нещата си пристигат, макар и след време. В paypal можеш да си регистрираш българска дебитна или кредитна карта. Ето тук някой го е обяснил вече http://www.1lev.com/dealextreme-com-maykat...ini-za-1lev.htm

     

    Бтв, тези перца са доста добри, особено тези най-дебелите, с релефното лого. излизат по 20 стотинки бройката, а аз постоянно ги губя.

     

    Следващото нещо, което съм си заплюл от там е този страп, но не ми се поръчва само заради него, ще изчакам да си харесам и нещо друго.

  4. С евтина саундкарта директно към компютъра не си е работа. Трябва да се boost-не софтуерно и нивото на шума е толкова високо, че е отврат. Освен това ще имаш доста сериозен лаг, т. е. звука ще се чува доста след като си го изсвирил. Така, че или амп, или добра саундкарта с някакъв приличен хардуер. А най-добре и двете, тъй като не са съвсем заменяеми.

  5. Schecter Omen 6 го има в каталога на MMG music - http://mmg-music.com/content/schecter-omen-6. Дори и да си го поръчаш от нета, предполагам момчетата няма да имат нещо против да го пробваш там. Това при положение, че си от София или околностите де.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.