Jump to content
Българският форум за музиканти

Pakata_pz

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Pakata_pz

  1. Колеги и аз имам такава китарка (смисъл доста старичка) и аз се мъча да я "поосвежа" ако може така да се каже има ли някакъв начин да направя електрониката без излишни неща в смисъл хаквам в кубето и започвам да си дрънкам без ефекти без овеличаване и намаляване ? Аааа и колега с твоята китара незнам как върви, но тези цени който са писали колегите ми се виждат доста "завишени" цялостно ми излиза 50 - 60 лева, но пък много зависи от адаптерите който ще сложиш, моята китара е на повече от 30 години сега се опитвам да я оправя от Пазарджик съм а там има 1 магазин само за подобни неща, в момента китарата е изцяло разглобена и ще я подготвям за пребоядисване обикалям натам насам ровя се из форуми все пак съм на 16 години с малко помощ и някой лев може и да стане... жалко, че в момента нямам възможност да и сложа някой по-добри чаркалъци. Китарата ми е подарък от дядо ми който някога е свирил в група. Имам голямо желание да я оправя, помага ми един комшия който е авто-монтьор (само за боядисването) иначе ще трябва да посетя този пич в Пазарджик та да измислим нещо с електрониката, бих желал сам защото имам поялник и всичко необходимо за запойката все пак уча за ПС техник и ми се налага да ги ползвам доста често, но досега с китара не си бях имал работа! Ако може тук някой да сподели един линк за чиста електроника без екстри ще съм много благодарен
  2. Здравейте колеги наското ми подариха много, ама много стара електрическа китара и аз както подобава се опитвам да я "освежа" един вид. Китарата е доста стара и не пише марка сигурно е правена 1-во ако може да ми дадете читава схема за да и оправя електрониката, защото попринцип се занимавам с техника, но досега с такова нещо не си бях имал работа и ако някой знае колко ще струва не говоря за скъпи части за професионалисти а просто като я вържа към кубето да си дрънкам !!! С един приятел боядисваме правим струваме и ако може да ми кажете как да проверя дали работят адаптерите нов съм в тези неща за това моля за помощ затова ще ви помоля пишете ми с малко по-прости изрази Благодаря !!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.